![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bobbobbob ;) ratunku !
Cześć
Pisałam już na wątku zbiorowym w dziale fryzjerskim, ale tam jakoś niechętnie doradzają, dziękuję bardzo Kamila_Blondi ![]() ![]() ps. odkąd kolezanka obcięła się na boba i jest jej w nim poprostu cudnie nie może mnie to przestać kusić, myślicie że taka opcja by pasowała? coś w stylu Alby jak na zdjęciu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bobbobbob ;) ratunku !
Myślę, że ślicznie by Ci było w takim bobie
![]() a i sliczna jestes ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- [QUOTE=LadyMaddie;34977985]Myślę, że ślicznie by Ci było w takim bobie ![]() a i ladna jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Wydaje mi sie masz okragla twarz ktora charakteryzuje sie pelnymi policzkami u Ciebie.Fryzure co wybralas raczej pogrubi Twoja twarz.
Napewno chcesz z dlugich wlosow sciac tak do ramion.... Moze wybierz opcje wlosow poldlugich z grzywka dluzsza ukosna :przedzialek zmien na bok. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
o jak ładnie robisz w programie
![]() tak właśnie i chce i nie chce ściąć, ale ostatnio tak mnie kusi zmiana i tak koleżanka która tak ładnie wygląda w bobie, wiem że to nie powinien być wyznacznik dla mnie no ale po prostu nie mogę, a myślisz że przedziałek na środku też pogrubia ? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- dziękuję LadyMaddie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a mi sie wydaje ze masz owalna twarz... masz troszke wysokie czolo i wydaje mi sie ze jest nieco szersze niz reszta twarzy(tak wyglada na jednym zdjeciu), masz duuuzo slicznych wlosow, szkoda obcinac na tak krotko.. moze zamiast boba zrobilabys sobie taka grubasna grzywke na czole i zostawila reszte wlosow swojej dlugosci albo tez troszke skrocila do wysokosci biustu(albo krocej)?? szkoda ze nie moge cie wesprzec w twoim pomysle na boba, jesli tak bardzo chcesz to obetnij ,ale ja nie doradzam bo strasznie mi sie podobaja twoje dlugie wlosy i mysle ze ciezka prosta grzywka zrobila by to wow i podkreslila twoj styl i piekne wlosy!
![]() nie wiem czy moge kopiowac linki ale wkleje: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/o...ura1261296.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1448778.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem jakimś specjalistą, ale jak całe życie masz długie włosy to obetnij! czemu nie? teraz jest bardzo duża moda i prawie każda dziewczyna zapuszcza... przyznam się, że ja też, ale to przez to, że dopiero miałam ślub, a poza wcześniej długo krótkie włoski i dla odmiany... zobaczę na jak długo bo krótkie są bardzo wygodne, ale przejdę do rzeczy...
Jak dla mnie na twój wizerunek niekorzystnie działa ten przedziałek na środku, na początek może zrób grzywkę na bok, taką asymetryczną... w bobie tez bym cie widziała, tylko dużo krótszym, bo taki jak podałaś na zdjęciu to jakoś nie bob dla mnie ![]() Poza tym ładnie ci w kucyku...(bardzo cie odmładza)... a uważam że zdecydowanej części dziewczyn takie uczesanie, gdzie odsłania się całą twarz nie pasuje, a tobie bardzo. Pewnie ciężko będzie ci się pogodzić ze ścięciem, ale ja nigdy nie żałowalam takich decyzji... włosy zawsze odrastają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czemu tak drastycznie chce? hmm...bo od dawien dawna pamiętam jak moje wizyty u fryzjera kończyły się "tak, poproszę wycieniować" albo"tylko podciąć końcówki" i chciałabym takiej zmiany żeby wszyscy zrobili wielkie oczy, fajnie też gdyby nie zrobili ich ze zdziwienia tylko z zachwytu :P dlatego bardzo cenie Wasze rady i za wszystkie dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hm... porównując Twoje zdjęcia we włosach spiętych w kucyk z tymi w rozpuszczonych, stwierdzam, że o wiele lepiej wyglądasz jednak w spiętych, także fryzura "bob" może Cię po prostu rozczarować. Niektórym (w tym i mnie) korzystniej jest w spiętych włosach i choć wiele razy mnie podkusiło coś i obcinałam, to każda zmiana fryzury raczej kończyła się rozczarowaniem i wielomiesięcznym zapuszczaniem włosów od nowa. Tyle ode mnie w temacie, bo decyzję podejmiesz już sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Malgos_12 dziękuję za poradę i hmm wiem, że włosy odrastają tylko żę chciałabym mieć uzasadnioną przyczynę i troche pewności, że będzie dobrze jak je obetnę :P a co do przedziałka to kurcze wygodny jest taki na środku
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- mama zosi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że można zostać przy tej długości włosów które masz aktualnie, a kombinować z samym uczesaniem - ja się lubuję we wszelkich warkoczach, francuzach, koronach i tym podobnych. W dzieciństwie robiła mi je mama, dziś sama doszłam do perfekcji. Kwestia wprawy. Spróbuj może jutro po prostu uczesać się inaczej niż zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
taaak we francuzach też mi jest dobrze, tylko że ostatnio miałam takiego jakieś 5 lat temu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Na twoim miejscu nie obcinałabym włosów z długości tylko zrobiła prostą grzywkę (bo masz duże czoło).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
miałam taki sam dylemat 2 tyg temu i z włosów do pasa ściełam na troszkę dłuższe niż do ramion,nadal mogę je spiąć lub rozpuszczone wystylizowac na takiego wlasnie dluzszego boba, nie zaluje! i sadze ze Ty tez bys sie w czyms takim odnalazla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Masz śliczne długie włosy, Rajni ma rację tez jestem za grzyweczką, ale może bardziej na skos. Prosta mimo wszystko jest dość ryzykowna. Wiadomo włosy zawsze odrasną, ale pamietaj, że potem może być ciężko z zapuszczeniem ich do takiej długośći jak masz obecnie.
![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nie,tylko zadnych grzywek! ja dalej jestem za bobem, moze byc przedzialek na boku, ale bob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a jak juz grzywka to jakas na bok, na prosto bym nie ryzykowala. a jak boisz sie tak drastycznej zmaiany to zafunduj sobie takie dluzszego boba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dłuższy bob to kompromis, bo i włosy zepniesz i francuza zapleciesz i rozpuszczone możesz nosić. co do cieniowania, to pytanie jak gęste masz włosy, bo by fryzura była ładna i się układała, to przy bardzo gęstych i ciężkich włosach samo cięcie nie da upragnionego efektu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
jestem za bobem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie mam ich jakoś grubych ani przesadnie dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zalecam wybrać jakiegoś sprawdzonego z renomą, nawet gdyby miało się to wiązać z dłuższym czekaniem, bo osiedlowy to loteria.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
przewaga boba rośnie
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- no tak tylko znowu do tego lepszego trzeba czekać a jak już sie zdecyduję to będzie mnie nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Polecam ci grzywkę bo masz bardzo wysokie czoło i ładne oczy.
Grzywka przykryje czoło i podkreśli oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
grzywka grzywka hmm taka na skos byłaby dobra ?
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- a skoro już mowa o fryzjerze zna ktoś jakiegoś godnego polecenia okolice Gliwic albo Katowic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ok wybrałam już gdzie pójde do Stelli w Gliwicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
tak,dlugi bob! i wrzuc foty po wizycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Mnie bardziej pasuje do Ciebie ta opcja z grzywką i nie rezygnowanie z długości niż bob.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
stałam dzisiaj całe rano przed lustrem i faktycznie zaczełam się poważnie zastnawiać nad grzywką, tylko grzywka to chyba wyzwanie trzebą ją podcinać i układać, cholerken.. a pozatym grzywke miałam jak byłam mała i od tego czasu mama uparcie twierdzi, że najlepiej mi jak mam włosy spiete do gory <myśli>
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- dobra dziewczyny nie będę Was już zanudzać, powiem tylko że się zapisałąm do fryzjera w środe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie powinnaś unikać króciutkich fryzurek. Zdecydowane cięcie, mocno pocieniowane, bez grzywki.
"Najlepsze są dłuższe włosy, które możesz lekko zakręcić na lokówce, dodając im sprężystości. Loki odwrócą wzrok od buzi, a długie, proste włosy ją optycznie wyszczuplą." Ja miałam boba parę lat temu i byłam bardzo zadowolona, jednak wolę swoje długie włosy i póki co nie zamierzam ich ścinać ![]() Wg. mnie dłuższy bob bardzo by ci pasował, no i zaskoczysz znajomych bo w końcu nagłe pozbycie się niepotrzebnych kłaczków tak działa ![]() Wrzuć zdjęcia w nowej fryzurce! Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.