|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
stary jednooki dachowiec
|
Warszawa - klimatyczne knajpki, herbaciarnie, inne
Hej
![]() Przykładem takiego miejsca byłaby np. herbaciarnia, gdzie jest wystrój typowo indyjski (włącznie z siedzeniem na poduszkach na podłodze), oryginalny styl miejsca, poezja śpiewana, muzyka na żywo - ogółem coś, co odróżnia to miejsce od setek innych "po prostu pubów".Kojarzycie może jakieś? Możecie polecić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Warszawa - klimatyczne knajpki, herbaciarnie, inne
Same Fusy na starówce - klimatyczna kawiarnia w starej kamienicy, spory wybór herbat i kaw
To Lubię na Freta - w wieży klasztornej, w ofercie także miód pitny roboty zakonników ![]() Czuły Barbarzyńca - pierwsza w Polsce księgarnio-kawiarnia, z huśtawką pod sufitem i antresolą Opary Absurdu - to bardziej pub niż kawiarnia, ale wystrój ma dosyć szalony, polecam się przekonać to tyle co skojarzyłam na szybko, miłego zwiedzania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio bylam na kawie i ciastku w Antich Caffe, switne jest to, ze maja ogrodek. I w taki piekny sloneczny dzien, mozna posiedziec na swiezym powietrzu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dodałabym Limoni, w lato fajnie tam iść na lody, a ponadto mają ciekawą ofertę nowych deserów. Mój hit to Risino, ryżowe ciastko.
Może któraś z Was odkryła jakąś nową knajpę, kawiarnię? Szukam czegoś ciekawego i nieszablonowego zanim zacznie się jesień ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.