|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pisanie tekstów piosenek
Witam!
Chodzi o to, że odkryłam w sobie talent do ładnego komponowania słów. Od bardzo dawna brałam udział w różnych konkursach i odnosiłam tam mniejsze lub większe sukcesy. Bardzo chętnie napisałabym teksty do piosenek dla jakichś zespołów lub solistów. Jeśli ktoś poszukuje lub zna osoby, które mogłyby być zainteresowane tego typu współpracą, to prosiłabym o wiadomości prywatne. Jest do tego niezbędny zmysł artystyczny i doświadczenie. Trudno ocenić tę umiejętność, bo przecież nie da się tego "nauczyć", ale wydaje mi się, że mam na tyle obycia, że byłabym w stanie to zrobić![]() Najbardziej chciałabym pisać w języku polskim, ale mogłabym spróbować to zrobić też w dwóch innych językach (szczegóły priv)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Chodzi o to, że odkryłam w sobie talent do ładnego komponowania słów. Od bardzo dawna brałam udział w różnych konkursach i odnosiłam tam mniejsze lub większe sukcesy. Bardzo chętnie napisałabym teksty do piosenek dla jakichś zespołów lub solistów. Jeśli ktoś poszukuje lub zna osoby, które mogłyby być zainteresowane tego typu współpracą, to prosiłabym o wiadomości prywatne. Jest do tego niezbędny zmysł artystyczny i doświadczenie. Trudno ocenić tę umiejętność, bo przecież nie da się tego "nauczyć", ale wydaje mi się, że mam na tyle obycia, że byłabym w stanie to zrobić
Najbardziej chciałabym pisać w języku polskim, ale mogłabym spróbować to zrobić też w dwóch innych językach (szczegóły priv)