|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosba o pomoc jak stosowac to cos :)
Witam
Mam 25lat i cerę raczej sucha. Dostałem dwa produkty firmy Loreal : - Loreal menexpert Hydra Energetic wit-c + magnez - Loreal menexpert Hydra Energetic Detoxifying Foam wit-c + Detoxyne Tak jak pierwszy wiem jak używać tak drugiego kompletnie NIE Powiedziano mi ze to mydło do mycia twarzy ale ma konsystencje kremu. Szukając na internecie nie znalazłem nic a propos stosowania. Moze tu ktoś mi doradzi jaki i kiedy tego używać. Wygląda to tak: http://img.auctiva.com/imgdata/9/5/6...98630797_o.jpg drugie pytanie: Rzuciłem palenie i poszukuje jakiegoś kremu do twarzy który zregeneruje mi twarz zszarzałej na normalna, jakieś propozycje ? Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosba o pomoc jak stosowac to cos :)
Co do tego wynalazku z L'oreal to prawda - to jest pianka bądź żel do mycia twarzy. Mój facet tego używał np po goleniu zamiast używania wody z mydłem. Czasem nawet tego używał do samego golenia, ale najczęściej to właśnie do mycia twarzy.
Jeżeli chodzi o krem to może najpierw wystarczy sięgnąć po jakiś odżywczy zanim przyjdzie pora na jakieś droższe np Oeparol, NIVEA i wiele innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.