|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Głodówka 14-dniowa
Mam zamiar od jutra zacząć 14-dniową głodówkę ; ]
Czy ktoś ma ochotę się przyłączyć ? Im więcej osób tym większa motywacja ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Głodówka 14-dniowa
AAAAAAAAAAAaa po co ja tu weszłam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie baw się w głodówki, to błędne koło. na mur-beton nie wytrzymasz więcej niż trzy dni. potem rzucisz się na żarcie, będziesz miała wyrzuty sumienia, wyrzygasz to lub nie, zrobisz zapasy sałaty i następnego dnia znowu zaczniesz 'oczyszczanie organizmu'. bez sensu. lepiej ułóż sobie smaczny, sensowny jadłospis, poszperaj w necie w poszukiwaniu 'dywanówek' albo spraw sobie hula-hop i trzymaj się REALNEGO postanowienia.
przechodziłam przez to i moja bliska kumpela też, więc wiem, co piszę. ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Lubisz grać w chińczyka?
"Przyjdź, śmierci, lecz tak skrycie, żebym nie czuł twego nadejścia, ponieważ przyjemność umierania mogłaby mnie przywrócić jeszcze do życia." -Salvador Dali "Spieszmy się sądzić ludzi tak szybko odchodzą Srebrem słów ich darzmy lub zamilczmy złotem" -Martin Lechowicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I po co sie z tym oglaszac ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja się przyłączę, ale ja będę jeść jakieś 1700 kcal, ok?
![]() ![]() Chętnie poczytam o tym, jak Ci idzie i kiedy rzucisz się na jedzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a może 41 dni ??? pobijemy rekord Jezusa i hmmm może dopadnie nas opatrznośc boska i ujrzymy bramy niebios ??? a może światelko w tunelu ???
przepraszam, to taki zart oczywiście..niezbyt smieszny (...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
świetny pomysł!
czekamy na relacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Super! A może 50 dni? Toż to połowa setki, fajna liczba.
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
rozumiem, że chcesz zrobić głodówkę żeby oczyścić organizm, tak? w takim razie wytłumaczę Ci, jak zadziała Twoja strategia
![]() głodówki leczniczej NIE WOLNO robić od tak sobie, wstając z myślą "a od dzisiaj nie będę jeść, może coś mi się oczyści blabla" - bzdura i bujda na resorach ![]() zabierając się za prawdziwą głodówkę, trzeba robić co najmniej miesięczny okres przygotowawczy - porzucić mięso, pokarmy tłuste, jeść same warzywa i owoce - baaardzo dużo warzyw oraz dużo błonnika, aby "wymieść" wszystkie złogi jelitowe i dać odpocząć wątrobie. inaczej Twój organizm w panice, że z dnia na dzień pozbawiłaś go jakiegokolwiek pokarmu "rzuci się" na owe złogi, co objawi się megamegamega pogorszeniem stanu cery, zmęczeniem, bólami mięśni i tzw zakwaszeniem organizmu (poczytaj o nim a głodówki Ci się odechce ![]() osobiście głodówki NIE POLECAM W OGÓLE, nie wspomnę o "sposobie na schudnięcie", bo jest to sposób jedynie na stracenie wody i mięśni ![]() jako lecznicze oczyszczenie organizmu w zupełności wystarczy zrezygnowanie z chemii w proszku, sklepowych słodyczy, picie dużych ilości wody i jedzenie warzyw. *** btw ciekawa jestem jak Ci idzie ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.