|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() czym zamaskowac??
Czy mozecie mi polecic cos aby zamaskowac rumience..
![]() jak robi sie cieplo/albo zimno zaraz mam rumiane policzki i gorna czesc nosa/ta miedzy oczkami/..strasznie mnie to deneruje... ![]() co byscie polecily na zamaskowanie tego mangamentu urody?? chcialabym by bylo na tyle trwale by wczasie lata jak sie buzka spoci nie splynelo to zaraz po nalozeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: czym zamaskowac??
witaj
z opisu wynika, że masz cere naczyniową. Polecam Ci do smarownia na noc Disoreal firmy Avene- wzmacnia on naczynka i sprawia, że stają się mniej widoczne. Unikaj mocnej kawy, alkoholu, gwałtownych zmian temperatury, słońca, dużego mrozu, sauny i mocnych przypraw. Możesz zacząć łykać rutinoscorbin - też jest pomocny;-) Jeżeli chcesz zatuszować naczynka polecam korektor w kolorze zielonym - możesz go nałożyć pod podkład. pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a ten disoreal ile kosztuje??
co do reszty stosuje sie do tego..ale to nic nie pomga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
w KWC pisze ze "Diroseal" kosztuje 54zł a jest go tylko 30ml, ja moge polecic krem bielendy kasztanowy (nawilżający) dobrze kryje cere naczyniową jak na krem i fajnie matuje skóre, a kosztuje tylko ok 7zł.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Carmel dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
mam cere naczynkowa i uzywalam tego kremu. dla mnie to on smierdzi i wcale nie dziala. uzywam korektora- zwyklego, bo zielonego nie moge kupic.ale vipera ma dosc dobre-zilone (innej firmy nie spotkalam). o ile pamietam to kosztuje ok 9 zl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ok..dzieki za podpowiedzi..
a na mi ten zielony korektor jakos nie pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.