|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomóżcie - rozmiar stanika: triumph a atlantic
Dziewczyny, doradźcie proszę, chcę kupić stanik atlantic przez internet, z tabeli wychodzi mi 65d, tak samo jak z tabeli w Triumph. Staniki w tym drugim zawsze kupuję właśnie 65d i są idealne. Jeśli nosicie staniki obu tych firm podajcie proszę jaki rozmiar kupujecie w Triumph a jaki w Atlantic. Bardzo by mi to pomogło w podjęciu decyzji, bo słyszałam, że w atlanticu są 'zaniżone' miseczki...z góry dzięki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomóżcie - rozmiar stanika: triumph a atlantic
Hm akurat jeśli porównywać te 2 firmy to dość cięźko. Akurat jestem na świeżo bo kilka dni temu buszowałam po sklepach i właśnie byłam zarówno w jednym jak i drugim. Mój rozmiar z Atlantica : 65D (chwała im, że wreszcie robią ścisłe obwody - oczywiście zależy od modelu) - i są w większości dobre (nie lubię tych gdzie gąbki jest więcej, ona przeważnie też mają inną konstrukcję, bardziej rozciągliwe materiały i obwód gorszy, te bardziej miękkie mają obwody ze sztywnego materiału/koronki i on trzyma na blachę), natomiast w Triumphie z obwodami..cienko. Mimo, że to 65D również to musiałam się zapiąć na ostatnią haftkę od razu i gorzej trzymały biust, coś mi w nich nie leżało - nie kupiłam żadnego. Zdecydowanie gorzej wypadły. Radzę mierzyć.
Edit: faktycznie, miski w triumphie wydawały mi się ciutkę większe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie chcę się wtrącać, ale... Cena staników w triumphie jest porównywalna z cenami biustonoszy z prawdziwego zdarzenia. Moim zdaniem staniki z triumpha są g... warte... Wolałabym nawet dołożyć te 20-30 zł i kupić coś lepszego.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki serdeczne za odpowiedzi
![]() ![]() Clarity, rzuć proszę konkretną nazwą firmy tych dobrych staników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Effuniaki Ewy Michalak (REWELACJA, noszę i noszę) , Comexim, Dalia. To polskie firmy, więc ceny w miarę do zaakceptowania. Z zagranicznych polecę Panache, ale to już inna półka cenowa. Niestety ![]() Są w internecie i w stacjonarnych sklepach. Sprawdź na ich stronach internetowych gdzie mają sklepy.
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
effuniaki odradzam, brzydkie i się łamią
![]() polecam Panach Masquerade i Panache Cleo Freyę, jeśli nie masz wypukłego mostka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.