|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duże czoło, duży nos.
Witam. Mam 16 lat i od zawsze miałam pełno kompleksów, ale postanowiłam to zmienić. Otóż, chodzę zawsze w rozpuszczonych włosach a grzywkę mam na bok na prawie całe czoło, włosy mam bardzo ciemnie brazowe. Mówię od razu, że kitek czy inne takie odpada - nie wygodnie mi w nim. Mam bardzo duży nos.. od przodu wygląda w miare ok i mogłabym go nawet zmniejszyć cieniami i byłoby ok, ale z boku wygląda to okropnie.
Wielki nos który od razu rzuca się w oczy, czy można jakoś zamaskować nos z boku? Jest to też trochę wina grzywki która zasłania mi dużo twarzy , gdybym nie miała grzywki byłoby lepiej ale tu jest kolejny problem. Mam duże czoło więc o braku grzywki nie ma mowy.. do tego kwadratowa twarz. Macie jakieś rady, fryzury do dużego czoła? Albo zdjęcia? A swojego zdjęcia nie chce dawać do internetu, więc nie dodam. + do tego nisko osadzone brwi co strasznie mnie wkruza ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Duże czoło, duży nos.
Bez zdjęcia bedzie to trudne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
czego oczekujesz bez zdjęcia?
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Oczekuje porad jak zmniejszyć nos z boku, fryzura do wysokiego czoła i ew. jakiś makijaż aby brwi wyglądały na trochę bardziej '' podwyższone''.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
albo grzyweczka prosto albo w ogole bez zadnej grzywki. I przez jakis czas mialam grzywke, ale nie polubilam jej bo raz ze mam krecone wlosy i mimo ze prostowalam to po jakims czasie potrafila sie zakrecic i wygladala smiesznie, a dwa ze po prostu zle sie w niej czulam. Teraz mam zaczesana do gory i jest okej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No właśnie z prostą grzywką to raczej nie wyjdzie, ze względu na moją kwadratową twarz. A wiesz właśnie jak nadać twarzy taki bardziej '' trójkątny kształt ''?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A nie możesz sobie zrobić zdjęcia twarzy na wprost aparatu, żeby chociaż kształt było widać? Albo zamazać twarz blurem, żeby rysów nie było widać? Nadal będzie plama ciemniejsza w miejscu oczu itp. więc będziemy mieć jakikolwiek pogląd w sytuację. Przykład:
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do bardziej trojkatnego ksztaltu to konturowanie twarzy, pobaw sie rozswietlaczami, bronzerami..ja wizazystka nie jestem, wiec Ci dokladnie niestety nie powiem jak masz to robic ale na necie znajdziesz pelno takich porad ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jak pocieniujesz włosy z przodu, to twarz będzie się wydawała bardziej podłużna
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.