|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Studia - jak to jest?
Witam,
mam pytanie. Założmy, że ubiegam się o studiowanie na dwóch uczelniach X i Y, z tym że na X najbardziej mi zależy. Na X prawdopodobnie się nie dostanę za pierwszym razem, ale liczę na II turę. WYniki na obu są tego samego dnia i termin składania papierów też ten sam. Czyli - dostaję się na Y, a na X nie i chcę czekać na druga turę na X, ale nie mam gwarancji że mi się uda, a w tym czasie minie już termin składania dokumentów na Y. Więc co robić, jeśli nie chcę ryzykować? Złozyć na Y, a potem wybrać papiery, jeśli dostanę się w II turze na X? Jak to jest, bo nie za bardzo się orientuję, ![]()
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-07-09 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studia - jak to jest?
Składasz na Y, czekasz na drugą turę X, i jeśli się dostajesz, zabierasz papiery z Y i zanosisz na X
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli tak jak myślałam, dziękuję za rozwianie moich wątpliwości ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
miałam taka sytuację jak ty, z ta różnicą, że ja papiery z uczelni Y wyciągnęłam dopiero po 3 latach i w związku z tym miałam trochę latania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.