![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() oDChudZanie NaStoLatkI =)
Cześć Wszystkim Koffanym luDziskom
![]() Sem tu nowa i nieładnie mówiąc wporsze sie Hihi. Jak sam tytuł widzicie no to taki własnie jest mój problemik czy też zadanie. Od dzisiaj II etap odchudzania. I był tez zeszły miesiąc .Ale schudłam zaledwie 4-5 kg bo ważyłam 83 a mam teraz 78 na czczo. Według mnie troche za mało na no co przez ostatni miesiac jadłam. A jadłam aby sniadanie i obiad i piłam kilka razy dziennie czerwoną herbatke Pu Ehr. Ale cóż trzeba sie przyznań że i grzeszyłam czasami. Ale od dzisiaj nie moge . No nie moge grzeszyc w odchudzaniu. Mam juz dosyc docinków jaki to mam tyłek i wogóle. Wiecie jakie to dołujące kiedy to laski maja zgrabne tyłki i kupuja spodnie jakie sie wymarzą. A ja chodze po sklepach i szukam aby 42 rozmiar i sie ciesze jak znajde obojetnie jakie!! Ale czas żeby to zmienić. Własnie odchudzała sie któraś z was i w tyłku też żescie schudły? Bo ponoc tam najtrudniej....JA albowiem chce codziennie pisac co zjadłam i chciałabym abyście mi doradzały co jesc co nie jeść. Wiem ze jestescie koffane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acha mam 16 lat i 176 wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: oDChudZanie NaStoLatkI =)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zaczelas o d tego samego co ja-tez wazylam 83kg.. ale jestem wyzsza o jakies 2 cm ;p od kilku mies. odchudzania mam 72kg ale walcze dalej, poki co moim celem jest 6 na poczatku
![]() dasz rade, ale odzywaij sie zdrowiej..bo w odchudzaniu nie chodzi o to by zjesc malo, a o to by jesc czesto, mniej, i zdrowiej. naprawde ![]() jesli chcesz moge ci pomoc co nie co z ulozeniem jadlospisu itd. ale to raczej tylko w nestepnym tyg bo potem konczy mi sie wolne i mam pelno nauki ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
JA chciałam jeszcze dodaćże z racji tego że jesteś jeszcze młoda, musisz zwracać uwagę na to, by dostarczać organizmowi wszystkich niezbędnych skłdaników i witamin by sie zdrowo rozwijać! I pamiętaj o tym cały czas! No to jak, zapraszam na forum fitness
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Forum Fitness będzie bardziej adekwatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dobra laski własnie nie wiedzialam czy na fitnesie czy tutaj załozyć. To musze nowy watke na fitnesie czy jakos sie da przesunac ?? pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja już napisałam prośbe do moderatorki o przeniesienie, wieć niedługo go pewnie przeniosą
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[quote=mądrala]Ja już napisałam prośbe do moderatorki o przeniesienie, wieć niedługo go pewnie przeniosą
![]() jejciu dzienx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie narzekaj na te 4 czy 5 kilo, bo jak chudniesz z 80 kilo to nie ma co się spieszyć.
30 kilo w 3 miesiące, jak być może marzysz - przecież twoje ciało; twoja skóra musi Cię dogonic. Luzik będzie - ale nie szalej. Nie doprowadź się do głodówek - w pewnym momencie, jak Ci włosy polecą - błyskawicznie się rzucisz na lodówkę. Nie sztuka nie jeść - sztuka jeść mniej i mądrze. Głodówkami i rygorem - nie zapanujesz nad efektem jojo - ani się obejrzysz wlezie Ci to wszystko z powrotem. I więcej sie ruszaj. Wróć sobie ze szkoły jak masz możliwośc, choć część drogi na piechotę, wejdź po schodach tam, gdzie wyręczyć Cię może winda.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
chodze do szkoły 2 km codziennie wiec w sumie 4, a windy to nie mam okazji nigdzie zastepowac :P. Ja codziennie rano jem drożdzówki 2 z kruszanka no i koło 12 albo jak przyjde ze szkoły o 15 obiad. A potem głodówka...pozdrawiam ciepluutko Paaaaaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To dobrze ze jest w Tobie tyle motywacji...Zycze powodzenia!
Ale to "pIsMo"..hmm wybacz nienawidze tego.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek. Z tymi drożdzówkami to już słyszałam że źle robie. Mam jeść chleb razowy,ciemny , pełnoziarnisty z dodatkiem słonecznika np czy ten i ten to to samo??? I oczywiscie bez masła tak?? ALe z czym najlepiej jeść, można z serem żółtym np. ? A jak mówicie ze mam na kolacje coś jeść to ja bym najlepiej jakis jogurcik chciala oczywiscie jakis light...to jaki byscie mi poleciły ??
![]() A dzisiaj zjadłam rano te 2 drożdzówki nieszczęsne ( ale juz nie bede jadła!!!) i popiłam zwykła herbata i pu ehr. A obiad to zjadłam marchewke niestety podsmarzaną, 5 ziemniaków i kotleta zrazowego. I pu ehr. A teraz kawusia i do rana nic . Bo jesio chlebusia nie zakupiłam.........a i czekam na odp co napisała jesio wyżej. Narty Edytowane przez SzAtYneCzkA Czas edycji: 2006-02-20 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Za dużo polskiej kuchni
![]() Odzwyczaj się od białego chlebka, jak Ci dziewczyny radzą, drożdżówki - no comm, i nie wcinaj typowo polskich obiadków, cięzkostrawnych. Od zraza i 5 kartofli nic Ci nie będzie. Żeby chudnąć 10 kilo na miesiąc trzeba wrzucić głodówki - absolutnie tego nie rób!!! Wyjaśniam tylko, czemu 4, 5 kilo. I w ogóle to człowiek powinien chudnąć pół kg na tydzień - naprawdę. Wygrzebałam to kiedyś przypadkiem z jakiegoś podręcznika chorób wewnętrznych (ale studenckiego, nie z Klubu Świata Ksiązki ![]() Zgodnie z medycyną, to zaryzykuję stwierdzenie, że jesz tyle, ile człowiek tak naprawde powinien - choc to dla Ciebie dieta ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na fitnes
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
2 posilki dziennie?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nio to powiedzmy na śniadanie bede jadła 2 kromki chleba ciemnego np z żółtym serem i sałatą, potem obiad no normalny ale bez przesady, i na kolacje jogurt jeszcze sie radze was jaki? To jakie efekty beda powiedzmy po miesiącu?? no i do tego ZERO słodyczy i napojów typu Coca Cola, ale herbata Pu- Ehr !!! Hmm jak myślicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
mleko 0,5% blee... to nie mleko tylko jakies resztki ktore nie powinny byc dopuszczone do spzedazy, juz lepiej 2,3% przynajmniej ma jakas wartosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mleko 0,5 % to tylko duuużo wody
![]() Możesz wyjąć mamowe mleko z lodówki i sama wody dolać - na to samo Ci wyjdzie, wręcz zaoszczędzisz - bo producenci lubią zarabiać na odchudzaczach ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a ten "jadłospis" ktory JA wyżej zaproponowałam to jest zły?? czy ten wasz lepszy?? Pozdrawiam ...i kiedy wreszcie przeniesie wizaz to na fitness HmmM.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
ten twój jest moim zdaniem good. taki pez przesady ale i taki dobry na odchudzanie. a jagurcik to ci proponuję jakis naturalny albo jakiś serek wiejski *(ja uwielbiam mniam) mało kaloryczne a jaka pychotka!!!
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
heja znowu ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biodra -> tam gdzie pupa jest "najokraglejsza" Biust -> naprawde na biustcie ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Tak więc moje wymiary. Wiem że siara, myślicie sobie co myslicie ale cóż..
![]() Talia- 75 cm Biodra-114 cm Biust-96 cm Moje marzenia to w biodrach 90 cm. Myślicie że jest to w moim przypadku możliwe do wakacji żeby taki wynik osiągnąć?? Marzenia sie spełniają , na szczescie chociaz w to trzeba wierzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
acha i chyba nikt nie pobił moich rekordów w wymiarach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Cóż... jedyną drogą jest dietka (1200 kcal będzie ok. 4-5 małych posiłków, 0 słodyczy, zdrowo i nie tłusto, nie jedzenie po 19:00) + obowiązkowo ćwiczenia siłowe (brzuszek, uda, pupa, boczki) + rozciąganie mięśni + ćwiczenia aerobowe (rowerek, szybkie spacerki, bieganie basen, stepper, tweester, taniec, hula hop, skakanka, aerobic i zajęcia ruchowe tego typu - do wyboru). Trening powinien być nie krótszy niż 30 min i 3-4x w tygodniu. Warto się na basen zapisać i ćwiczyć w domku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Aha... bym zapomniała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pusiak ten link co masz zamieszczony pod spodem, na zolto, wcale go nie widac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.