|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
GRUDZIEŃ. Nowe i używane ciuszki M, L, XL, Chanel Mademoiselle i inne inszości :)
NIEAKTUALNY
Witam. Po czystce w szafie, mam na wymianę trochę ubrań w rozmiarach M, L, XL. Oraz trochę innych rzeczy. Na razie wrzucam część zdjęć, niedługo będą i opisy. Zanim napiszesz w moim wątku, proszę przeczytaj moje zasady wymiany: 1. Noszę rozmiar L, XL, buty 40, jeśli nie masz nic czego szukam w tym rozmiarze- nie proponuj mi wymiany. Szkoda naszego wspólnego czasu. 2. Wysyłka tylko i wyłącznie rejestrowana, osoby poniżej 15 przekupek i z negatywami proszę o wysyłanie rzeczy jako pierwsze, z resztą dogadamy się indywidualnie. 3. To czego szukam w zamian jest napisane poniżej, raczej nie skuszę się na nic innego, więc jeśli nie masz nic z mojej listy, proszę nie marnuj mojego i swojego czasu. WISH: 1. Adidasy w kolorze czarnym, szarym nie muszą być oryginalne, ale MUSZĄ mieć "nie śliską" najlepiej gumową podeszwę, rozmiar 40 2. Czarny lub szary szal komin i czapka, najchętniej komplet 3. Kurtka zimowa, chętnie taka jaką wymieniam, tylko większa, z kapturem 4. Bluzki koszulowe, w jasnych kolorach, takie "elegantsiejsze"- XL :P 5. Aparat cyfrowy, sprawny 6. MP3 7. Noa perle Cacharel, bądź też Dolce Vita Diora- za to oddam Mademoiselle Zapraszam do oglądania i wymiany
Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2013-10-25 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: GRUDZIEŃ. Nowe i używane ciuszki M, L, XL, Chanel Mademoiselle i inne inszości
Chanel Mademoiselle, ze 100 ml pozostało to, co widać, prawdopodobnie odleję sobie jeszcze jakieś 10 ml, więc weźcie to pod uwagę. Do wymiany będzie ok. 60-65 ml. Perfumy oryginalne, otwarte ok. rok temu, swego czasu zweryfikowane pozytywnie na Wizażu. Kod 1603 - nieaktualne
Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2012-12-29 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ. Nowe i używane ciuszki M, L, XL, Chanel Mademoiselle i inne inszości
Coś za parkę..?
Przewiduję dokładkę.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za parkę?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
:)
|
coś u mnie ?? podoba mi si ekilka ciuszków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za coco
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------
[/COLOR][1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;38116682]Coś za Coco? Czy jest z pewnego źródła? Można prosić kod?[/QUOTE] Cytat:
Wszystkim pozostałym odpisałam w wątkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać wszystko oprócz torby na laptopa (bluzkę i koszulę). a jaki jest stan parki? na zdjęciu widać jakieś plamki
![]()
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny napisałam wyraźnie wielkimi literami co chcę za Coco, zdania nie zmienię, a większej czcionki już nie ma
![]() Jeśli macie to czego szukam, wymienię się jak najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety, z uwagi na te wady nie mogę się wymienić na nową torbę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.