|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe PLAY Comme Des Garcons
Czy ktoś już testował nowe zapachy Play Comme Des Garcons?
Co myślicie o zapachach? Zastanawiam się, czy nie zamówić zapachu Green w ciemno (h&m nie wysyła próbek, a do Warszawy trochę mi nie po drodze).
Niszowe zapachy, to jest to, co kocham ![]() Edytowane przez piegowata Czas edycji: 2012-07-03 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe PLAY Comme Des Garcons
Ja bym się w ciemno bał kupować, ale to ja, może Ty jesteś z gatunku tych perfumowo odważnych.
Play Red brzmi ciekawie. Na Nie Muzycznej jest krótka recenzja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Raz, ale tylko raz kupiłam w ciemno (kierując się tylko nutami zapachowymi i recenzja w internecie) i to był bardzo udany zakup
![]() Może wstrzymam się z zakupem, aż pojawi się recenzja na Niemuzycznej, ale długo nie wytrzmam, chcę go mieć! ![]() Recenzje Red czytała i zastanawiam się, czy jego też nie ujać w zamówieniu ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja zaryzykowałem 2 razy. Jeden raz chodziło o niedostępną w regularnej sprzedaży w Polsce Pradę ( jestem Pradaholikiem), ten zakup był udany. Bardzo udany!
Drugi zakup dotyczył Pour un Homme de Caron. Przez pierwszych kilka miesięcy było rewelacyjnie, a później nagle coś się stało i nie mogę wytrzymać, jak próbuję go nosić. Przestał mi się podobać a zaczął drażnić. I teraz zostałem z 90 ja nie 100ml, z którymi nie wiem co zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o problem próbek i testowanie to ta seria też w Lului jest
![]() (Przynajmniej na stronie figuruje ![]() Mnie z kolei Czarny intryguje... Edytowane przez akiyo Czas edycji: 2012-07-03 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W lulua widziałem na stronie próbka tańsza niż flakon przetestuj ja ostatnio w Londynie testowałem i zakochany jestem Play green. Bardzo udany zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Red jest cynamonowo-wiśniowy, przykurzony. Zgadzam się z recenzją z Nie Muzycznej.
Green świdruje w nosie. Przypomina zapach apteki i jest całkowicie nie do noszenia. Pełno w nim jakiegoś zielska z mięsożernych roślin. Tak chyba pachniałby ekstrakt rosiczki. Nie rozumiem zachwytów p. Budzyka. Natomiast Black to zapach eleganckiego jegomościa z brodą. Nie czuję tu ani kadzidła ani drewna. Sama broda. Tak 70+. W sumie nie chciałabym żadnego. Zupełnie nie moje bajki. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziwne Play green to reedycja zapachu namad tea serii sweets, wydaje mi sie maksymalnie przyjemna kompozycja na teraz. rozpływam się w biurze. a ekstrakt z rosiczki to wstylu comme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
W Lulua?! Ale jestem zacofana, a to dlatego, że za dużo pracuje. Na perfumy trzeba zarabiać ![]() Dziękuję, urwe się dzisiaj z pracy na testy ;D ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() Ale dziękuję za Twoją opinię, uchroniła mnie przed zakupem w ciemno. A sama treż zdam relację z testów ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
W lulua Piegowata jest dużo ciekawostek zobacz maja Amerykańska firmę i widzę wszystkie PLAY. Polecam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle jestem już po testach nowych Play...i po zakupach ![]() Padło na zielony Play, super chłodzący zapach, bardzo dobrze sprawdza się w upały, trwałość może nie powalająca ale zapach bardzo mi się podoba ![]() Następny w kolejności do zakupu będzie czerwony, to już wiem ![]() Soczysta wiśnia! ![]() A czarny może na jesień... ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Piegowata, gratulacje z okazji nowego "dziecka"
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
A dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Oj tak, ja wczoraj dzięki próbkowej wymianie poznałem nowe cudo, które chcę dołączyć do mojej kolekcji. Odczekam jeszcze trochę i wystartuję z tym zapachem z prośbą o pozwolenie na rozbiór.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.