|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nei Pori - Grecja
Cześć .
![]() mam pytanie co sądzicie o Nei Pori Grecja? . Piszcie wszystko o tym mieście co wiecie , i jak tam jest . Bo jestem ciekawa . Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nei Pori - Grecja
byłam w Nei Pori w lipcu 2009.
szczerze ? z opisów można wywnioskować, że jest takim zabawowym i nastawionym na turystów miasteczkiem, ale tak naprawdę to jest tam nudno i nieciekawie - przynajmniej ja tak je odebrałam. architektura też pozostawia sobie wiele do życzenia - nie czuć w nim w ogóle Grecji, tego śródziemnomorskiego klimatu... plaża owszem, cudowna, ale ileż można siedzieć i się opalać? ![]() nie chcę cię zniechęcać bo w sumie to wiele zależy od towarzystwa, nawet na jakimś zadupiu może być fajnie jeśli ludzie są fajni ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nei Pori - Grecja
Ja tez bylam w Nei Pori kilka lat temu, wiec pewnie wiele od tej pory sie zmienilo. Pamietam to miasteczko jako male, z ladna promenada przy plazy, ladna, dluga i szeroka plaza i tyle. Nie ma w sobie nic szczegolnego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nei pori, Grecja.
Witam, w tym roku na wakacje wybieram się do Grecji i znalazłam ciekawą ofertę w miasteczku Nei pori. Prosiłabym więc o informacje na temat tego miejsca, bo czytałam kilka recenzji ale były dość sprzeczne, jedni mówili, że miejsce jest bardzo fajne inni, że nic się nie dzieje i wieje nudą. Czekam więc na odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nei pori, Grecja.
Znalazłaś jak to piszesz 'sprzeczne' informacje, bo przecież każdy jest inny i każdemu co innego odpowiada
![]() Ja jestem z tych zakochanych w Nei Pori ![]() Jest to mała miejscowość, piękna długa, szeroka i piaszczysta plaża. Przy plaży promenada z tawernami. W dzień wszyscy odsypiają/plażują, a nocą życie kwitnie. ^^ Jeśli chodzi o dystkoteki to strikte jest jeden taki bar(http://v5.lscache2.c.bigcache.google...l/14266208.jpg) w którym gra muzyka do rana ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o Platamonas to ja akurat średnio za nim przepadam :P Ale to pewno dlatego ,że taki sentyment mam do NP ![]() Ogólnie ja jako wielka fanka NP polecam, ale jeśli wolisz duże miasta z ogromnym wyborem klubów to raczej odradzam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nei pori, Grecja.
Dziękuję za opinię ; ). Wycieczkę już zarezerwowałam więc mam nadzieję, że odpocznę szczególnie na tej plaży :d i też trochę się pobawię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nei Pori, Grecja. wczasy- poszukiwana towarzyszka ;)
.
Edytowane przez aniaxaxa Czas edycji: 2012-07-20 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nei Pori, Grecja. wczasy- poszukiwana towarzyszka ;)
Hej
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez aniaxaxa Czas edycji: 2012-07-20 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Fajna tania oferta
![]() Moja koleżanka wybiera się tam z narzeczonym właśnie z tego biura podróży ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
a ja bym się chętnie dowiedziała jak wrócicie jak było
![]() Edytowane przez gocha8 Czas edycji: 2012-07-23 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.