![]() |
#1 |
Kawoholiczka
|
Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I![]() ![]() Ten wątek stworzony został dla wszystkich, którzy chcą swoje odchudzanie rozpocząć wraz z rozpoczęciem roku 2013. Próbowałaś już nieraz i nigdy nie udawało Ci się dociągnąć diety do końca? To wątek dla Ciebie! Wzajemnie się motywujemy i pomału osiągamy cele, jakimi są poprawa kondycji, wciśnięcie się w wymarzony rozmiar, szczupła sylwetka. Tutaj nie ma rzeczy niemożliwych! Zasady: Nie głodzimy się Nie objadamy się Aktywnie ćwiczymy ZAPRASZAMY!
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2013-01-04 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I
Hejo. Dołączam do wątku. Odchudzam się już od jakiegoś czasu z marnym skutkiem. A przez święta to już w ogóle masakra, tutaj ciasto tam sałateczka no i troszkę przybyło. :/
No więc tak co do mnie to tak. Mam 182cm wzrostu zaczynałam z wagą 92kg, doszłam do wagi 86,3kg ale nastały święta i teraz jest pewnie koło kilograma więcej nie wiem dokładnie wiec niech zostanie to. Mój cel? Myślałam nad 75kg. Może jeszcze będę dążyć, żeby było mniej, ale to się jeszcze zobaczy.
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja też chętnie dołączę do wątku
![]() ![]() ![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie dołącze ! Przed ostatnimi wakacjami wazylam 58 kg pojechalam na wakacje i przytylam (uwaga sporo!) do 73kg ;( Odchudzam sie od pazdziernika ale ciagle mam jakies wymowki a to zmeczona po pracy to nie ide pobiegac a to urodziny Mamy wiec ciasto jedno drugie itd. Marzy mi sie waga sprzed wakacji.
Mam 175cm - wczesniejsza waga 58 - obecna 68 - cel 57 kg
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() napisałam już w jednym wątku, ale podłącze się też tu, jeśli mogę ![]() Chce zrzucić tak ok 5 kg ( 59,5 kg obecnie - 168 cm wzrostu) ![]() Ćwiczenia z Ewą Chodakowską. Moja zmora to słodycze i białe pieczywo. Mam nadzieje, że w koncu dam radę i zrzuce raz na zawsze zbędne kg ![]() Edytowane przez Neeeska_39 Czas edycji: 2012-12-27 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny! ja chyba też się do Was dołączę, bo w ostatnim wątku to zostałam prawie sama... a wątek też zaczynał się od 1 stycznia-ciekawe jak będzie tu.
Nie ukrywam, że na początku roku zawsze jest więcej osób i mi też lepiej idzie odchudzanie-dietka i ćwiczenia, później jest raz lepiej raz gorzej Po Świętach jakaś masakra-2 kg więcej... ale nie licząc tego ważę ok.59 kg, nie wiem ile chcę zrzucić kg, bardziej zależy mi na spadkach cm 166cm - 60,5 - 59 - CEL-mniej cm, ok.55 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie sytuacja jest troszkę inna, bo już schudłam sporo od czerwca i tylko 3 kg mi zostało do końca ![]() kiedyś - 122 kg, waga obecna - 83 kg, cel - 80 kg. Od 1,5 miesiąca chodzę na siłownię, ćwiczę kardio i siłowo. Chcę wzmocnić mięśnie, ujędrnić skórę (po odchudzaniu zostało jej sporo), wyrobić kondycję. Nie zależy mi na szczupłej sylwetce, wystających kościach, mały biuście, płaskim tyłku i brzuchu, bo lubię krągłości, pełne kształty i trochę miękkości, ale kondycja zawsze się przyda, a jak "wsiąknie" mi się skóra to jeszcze mniej mnie będzie objętościowo ![]() Trzymam za Was kciuki dziewczyny ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-12-27 o 12:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() I ja się chętnie przyłącze ![]() Nowy rok to czas na nowa lepsza wersję mnie ![]() Mój wzrost 175cm, waga o zgrozo 75kg cel jak narazie to 65kg a później się zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja także pragnę dołączyć.
![]() Ostatnio niestety w moim życiu miało miejsce wiele nieprzyjemnych, bardzo stresujących wydarzeń: rozpad rodziny, przeprowadzka. Pomimo, iż zawsze odżywiałam się zdrowo i starałam się ograniczać jedzenie, to niestety stres odreagowywałam objadaniem się. ![]() Na efekty nie trzeba było długo czekać, przytyłam jakieś 5 kilogramów i zaprzepaściłam swoją niemal idealną sylwetkę. Bardzo chciałabym przed wiosną wrócić do dawnej figury, bo niestety aktualnie czuję się po prostu okropnie, rzutuje to na moje samopoczucie i obniża samoocenę. Waga - 57 kg/164 cm Cel - 51 kg Moim głównym zadaniem jest przeżyć 80 dni (tj. do 21 marca) bez słodyczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Więc i ja się dołączam. stosowałam już rok temu dukana i to jedyna dieta, która na mnie działa. schudłam sporo ale przez tę jesień sobie trochę pozwoliłam z jedzeniem i alkoholem
![]() Zaczynam z Wami. Właściwie to zaczełam juz dziś. nie mam wagi więc nie wiem ile tego jest. moją miarą są ubrania. jak nie wchodzę w jeansy z wakacji to znaczy że jest źle, jak mieszcze się w nie, to znaczy że nie jest dobrze, a jak są luźne to jest git. powodzonka Wam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Widzę,że coraz więcej nas
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
oj widzę że wspaniałe powodzenie ma ten wątek- super
![]() u mnie to tak jak widać w podpisie : było 61 kg przed świętami: 51,6 kg( ale niezle zaszalałam, wiec kilogram wiecej pewnie będzie. ![]() a cel to 49 kg wzrost 160 cm. głównie uda chce odtłuszczyć bo reszta sylwetki raczej mi się podoba. dieta 1500 ckal + ćwiczenia z Ewą Ch., w sezonie bieganie, basen, snowboard, łyżwy, rolki rower. zalezy od pory roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Chętnie się przyłącze
![]() Moja stara waga: 58kg Obecna - po świąteczna :P 50kg Cel: 47kg Chociaż i tak od kg ważniejsze jest dla mnie wyszczuplenie przede wszystkim nóg - żeby u góry się nie stykały! Bo już tego nie wytrzymuje ![]() ![]() Ćwiczę z Ewką, za mną 1 killer i 1 skalpel + codziennie 10 min Mel B. nogi, motylek i planuje od dziś ruszyć hula-hop ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
to ja też wpadnę, a co mi tam
![]() było: 78,2 kg jest: ok. 67-68 kg cel: ostatecznie 58 kg wzrost: 165 cm witaj Promyczku Nadziei, co u Ciebie...? ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-01-06 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
szukałam takie wątku
![]() ![]() ![]() wzrost 164 waga 69 - 64 - 57 póki co waga ma zawirowania przez święta ![]() ![]() póki co ćwiczyłam z Ewa Ch - głównie turbo , teraz przymierzam się do insanity....
#16 |
Spaceroholiczka
|
Jeśli mogę, to także się dołączę
![]() Moim celem nie jest gubienie kilogramów, a tylko poprawa kondycji i trzymanie stałej wagi, by już nigdy nie męczyć się z niedowagą. Planuję także powrót do swoich diet, a ponadto będę starała się więcej ruszać. Wzrost: 173 cm Waga: 58 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Kawoholiczka
|
Cześć wszystkim
![]() Ja obecnie ważę 62kg, bo przez święta przytyłam trzy, czego żałuję i mam nadzieję, że szybko wrócę do tamtej wagi. Moim celem jest przede wszystkim schudnięcie do 55kg. Chciałabym też zrzucić trochę tłuszczyku z ud, łydek i brzuszka. Od 1 stycznia nie jem żadnych słodyczy, ruszam się cztery razy w tygodniu, może częściej, nie słodzę herbaty, nie jem fast-foodów i dbam o regularność posiłków. Mam nadzieję, że mi się uda! ![]() Co do Was - uzupełniłam już pierwszy post i jak ktoś widzi u siebie znak zapytania to proszę, napiszcie mi na PW albo tutaj, to, o czym zapomnieliście np. wzrost. Z góry dzięki, ułatwi mi to pracę. Swoją drogą strasznie to czasochłonne zajęcie... Może byśmy wymyśliły jakieś tabelki czy coś? ![]()
#18 |
Spaceroholiczka
|
Też musiałabym pomyśleć nad regularnością posiłków, bo z tym mam największy problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mogę się do Was przyłączyć? Swoje liczby podam jutro, bo teraz jestem tak objedzona, że boję się wejść na wagę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Co 3 godziny warto jeść
![]()
#21 | ||
Kawoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie, że możesz się przyłączyć, każdy jest tutaj mile widziany, tylko słomianego zapału nie tolerujemy ![]() Co sądzicie o diecie 1000 kalorii?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Według mnie zbyt niskokaloryczna
![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
U mnie największym problemem jest to, że cały dzień mogłabym nic nie jeść, ale tak po obiedzie czyli około godziny 17 bym pół lodówki zjadła. Ogólnie to w szkole ja strasznie mało jem, a potem w domu to wszystko bym zjadała, dlatego omijam kuchnię
![]() Znaczy się według mnie takie diety są durne, bo w pewnym momencie człowiek zaczyna myślec tylko o kaloriach i ile ich ma dany produkt. A ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam. No i jeżeli ktoś zamierza ćwiczyć, ale nie 15 minut raz w tygodniu tylko prawie codziennie i dłużej to wydaje mi się to trochę mało.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia dziewczyny!
![]() Mnie pasowałoby coś zrobić w drugą stronę, czyli mogę pozbierać wasze zbędne kilogramy. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Kawoholiczka
|
Cytat:
Btw. Kretko, gratuluję bardzo wysokiego spadku wagi ![]()
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie hmm nastąpiło parę zmian, a teraz nadszedł w końcu już ostateczny czas aby rozprawić się z tymi wstrętnymi kg i przestać się objadać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-12-27 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Nawet jeśli nie chcesz schudnąć to możesz się tutaj udzielać, np. Kaveri tak robi - jej celem jest poprawa kondycji i trzymanie stałej wagi. Zapraszamy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma sprawy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Głupota, jak dla mnie. Byłam na niej swego czasu, kiedy było się młodym i głupim, moja koleżanka także, ale ja w ostatniej chwili poszłam po rozum do głowy i rzuciłam to w cholerę, ona niestety po dzisiejszy dzień zmaga się z bulimią i obsesją. 1000 kcal to na dobrą sprawę zbyt mało, by organizm mógł normalnie funkcjonować. Owszem, kilogramy zlecą, ale metabolizm trafi szlag, a w głowie będzie rodził się obraz zjadanych kalorii i paniki, aby nie przekroczyć limitu. Poza tym, niemożliwe jest nagłe przejście na "normalne" jedzenie po tej diecie. Trzeba zwiększać stopniowo dzienny limit o 100-200 kcal, bo inaczej kilogramy wrócą z nawiązką, a nawet i to się zdarza kiedy powolutku zwiększasz ilość zjadanych kalorii. Souv - skoro wyszło Ci, że powinnaś jeść 2600 kcal, to zmniejsz to do 2000 kcal i też będziesz chudła, wolniej, ale na dłużej ![]() Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2012-12-27 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Kawoholiczka
|
Cytat:
Tak mi to napisałaś, że się przestraszyłam. Nie chcę efektu jojo, dlatego już wolę nie liczyć kalorii, jeść zdrowo te pięć posiłków dziennie w małych ilościach, a dużo ćwiczyć i się ruszać. Mam basen, wf, jeszcze pewnie w domu będę robić jakieś ćwiczenia. Nie uwierzycie, ale nie potrafię zrobić pompki czy brzuszków. Mam słabe ręce i mięśnie brzucha, nie potrafię się podnieść bez podtrzymywania rękami pupy... Tragedia ![]() Cytat:
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2012-12-27 o 14:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.