|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
perfumy Chanel, CH, Dior, Kenzo, Lacoste, La Perla
Nieaktualne !
Zdublowany wątek ![]() Witam serdecznie ! Na początku kilka słów tytułem wstępu ![]() ![]() Po pierwsze, mam dosyć ograniczony dostęp do Internetu, więc z góry proszę o wybaczenie, jeśli ociągam się z odpowiedzią - jest to spowodowane problemami czysto technicznymi. Po drugie, zdarzyło mi się raz wysłać na wymianę produkt nieoryginalny, czego nie byłam świadoma. Dlatego dostarczać będę dokładne fotografie produktów, również na Wasze życzenie, żeby nie było niedomówień, chociaż jestem osobą bardzo ugodową i nigdy nie robię żadnych problemów ![]() Po trzecie, osobom z mniejszą ilością przekupek, wysyłam jako druga, w odwrotnych sytuacjach, jako pierwsza. A oto co mam do wymiany: 1. Dior, Addict edp, z 87/90 ml 2. Chanel, Chance edt, ok. 23/50 ml 3. Lacoste pour femme, ok. 30/90ml, z wymianki 4. CH, Sexy 212, 30 ml, z wymianki 5. DKNY, Pure, 15 ml 6. La Perla, J'aime les fleurs, ok. 20/50 ml 7. Kenzo, L'amour edp, 100 ml W najbliższym czasie załączę zdjęcia ![]()
Wymienię perfumy - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post61781941 Edytowane przez Morganatic Czas edycji: 2012-07-11 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy Chanel, CH, Dior, Kenzo, Lacoste, La Perla
Coś u mnie za:
5. DKNY, Pure, 15 ml ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.