|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię
Oddam próbki. Najchętniej wszystkie razem za odrobinkę czegoś słodkiego lub orientalnego.
Gucci Guilty – 0,7 ml Gucci Guilty Intense – 0,2 Belle Eau Rykiel EDP – 0,2 Lola – 1,5 ml Sonia Rykiel Otiginal EDT – 1 ml Halston Classic – 0,3 ml Lou Lou Cacharel – 1,8 ml Angel – 0,5 ml Glamourous Lauren – 0,3 ml Boucheron – 2 ml Allesandro dell Acqua EDT – 0,7 ml Sicilly Gabbana edp – 0,8 ml Lacroix Noir EDT – 0,1 ml Eau de Lalique -0,2 ml Innocent – 0,3 ml Idole Armani – 0,6 ml Flowerbomb – 0,6 ml Bijan Nude – 2 ml Bijan Black – 1,8 ml Womanity – 1 ml Dunhil – 1 ml Gabbana Feminite – 0,1 ml |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię
Hej, zapraszam do mnie
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zielone - dokładka
Jaka odlewka Cię interesuje za całość? Proszę, odpisuj u mnie ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A Twoje próbki mają atomizery czy to fiolki?
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Czy odlewka ok5 ml Cię satysfakcjonuje? Tylko nie posiadam atomków
Ewentualnie przejrzę swoje próbki i jeszcze się odezwę.
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Super, pewnie,że mnie satysfakcjonuje. Mogę dać Ci np wiecej Womanity, Angela , mogę dorzucić wisha, bamboo YR, i wtedy chętnie przygarnęlabym więcej. Co myślisz? Jeśli nie masz atomków to mogę swój wysłać.
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Większą odlewkę rozważałabym za zapachy z mojej wishlisty, a akurat Muglera tam nie ma
tzn. nie obrażę się, jeśli psikniesz ciut więcej Womanity, ale generalnie to nie moje klimaty, chcę poznać niejako z "obowiązku" Zapraszam na PW |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Ewentualnie przejrzę swoje próbki i jeszcze się odezwę.