|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chłopak z uczelni
Cześć!
niedawno napisał do mnie pewien chłopak. nie znamy się na żywo więc zignorowałam go. odezwał się ponownie i stwierdziłam, że jest bardzo zdeterminowany, bo zlałam go, a jednak napisał ponownie. pisaliśmy pewnego wieczoru dość sporo i wczoraj zaproponował mi kino. jest rok starszy, studiuje na tej samej uczelni, co ja. nie znamy się na żywo więc znajomość można nazwać typowo internetową relacją. poprosił o numer, piszemy. zgodziłam się pójść z nim do kina, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam. co o tym myslicie? dlaczego jest taki zdeterminowamy mimo, ze sie nie znamy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak z uczelni
Z męskiego punktu widzenia, po prostu się mu podobasz i chciałby nawiązać bliższy kontakt
![]() Co jest złego w wyjściu do kina? Poznasz go trochę bliżej i sama stwierdzisz czy warto ciągnąć znajomość czy po prostu go olać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Podobasz mu się. Naprawdę nie wiedziałaś, czy po prostu chciałaś się dowartościować naszymi odpowiedziami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a co to za problem? bo nie widzę
![]() idziesz na randkę, bo spodobałaś się jakiemuś kolesiowi. ja bym się cieszyła na twoim miejscu jakby mi się choć trochę podobał, albo byłby ciekawym człowiekiem (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przecież nie zaprosił Cię na spacer do lasu o 18, kiedy jest już ciemno
![]() Idź z nim do kina, poznajcie się na żywo, a nie tylko przez Internet, sama oceń czy chłopak jest interesujący i czy chcesz, by było coś więcej z tego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć takie problemy jak ty. Chłopak cię normalnie zaprasza na randkę a ty widzisz w tym problem. Ogarnij się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A on ci się podoba?
Na przyszłość nie bądź taka łatwa, niech się trochę bardziej postara, bo to, że napisał na facebooku drugi raz nie oznacza, że jest taki zdeterminowany hahaha. Jakby był odważny to by cię zaczepił na uczelni a nie się kryje przez internet, cwaniaczek. Ja bym nie szła do kina od razu. Ile dni rozmawialiście? Może na początek spotkajcie się na kawie, albo w parku wśród ludzi. W kinie jest ciemno, a jak będzie chciał się przytulać? ![]() Edytowane przez keight91 Czas edycji: 2013-01-13 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.