|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Zakupy na odległość -zwrot? (groupon
Dziewczyny orientujecie się jak jest ze zwrotem w przypadku zakupów za pośrednictwem groupona? Zamówiłam bransoletkę, kosztowała 49 zł ale w ogóle nie jest warta tej ceny, badziew po prostu. Czy jest szansa na zwrot? (tak jak w przypadku innych zakupow na odleglosc)
ew. czy mogę się powołać np. na to, że czas realizacji mial wynosic 7 dni, a wyslano dopiero po 10ciu? (data stempla) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na odległość -zwrot? (groupon
Możesz zwrócić bez podania przyczyny do 10 dni. My kiedyś tak zwracaliśmy wycieczkę z grupex, bo okazało się, że obowiązkowa jest dodatkowa opłata za wyżywienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
tyle że to nie chodzi o zwrot samego kuponu (bo on został już zrealizowany), tylko zakupionego za jego pomocą przedmiotu... ktoś ma doświadczenie w tej kwestii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Czy jest możliwość zwrotu kuponu z citeam? Kupiłam (gdzieś w kwietniu) wczasy w Rabce Zdroju, zarezerwowałam termin na początek sierpnia, ale chciałabym z nich zrezygnować. Czy jest szansa, że dostanę zwrot pieniędzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kupony można zwracać w terminie do 10 dni. Może uda Ci się zmienić termin wyjazdu, albo komuś sprzedać.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czasem można zwrócić też później, nie wiem od czego to zależy. Ale chyba wtedy nie wpłacają pieniędzy na konto, tylko są "do wydania" na inne kupony. Ale jeśli chodzi o wycieczki, hotele itp to zazwyczaj w warunkach jest, że po rezerwacji już nie można zwrócić, tylko zmienić termin.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.