|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
perfumy Demeter 15 ml
Witajcie
![]() Wymienię perfumy Demeter Thunderstorm 15 ml (dwa razy użyłam na nadgarstki) na Humidor, Sandalwood, Holy Smoke, Incense, Bonfire, Beeswax, Amber, Myrrh, Mahogany lub Pipe Tobacco o tej samej pojemności ![]() Ewentualnie jakiś inny zapach. W grę wchodzą też próbki perfum Demeter ![]() Po przejrzeniu kosmetyków znalazłam kilka których nie mam zamiaru używać, i które chętnie wymienię na kosmetyki nie testowane na zwierzętach, najchętniej wegańskie (bez składników pochodzenia zwierzęcego), z eko certyfikatami, chętnie henna ![]() Lista kosmetyków: - połowa lakieru Elnett maksymalne utrwalenie - L'Oreal - masło do ciała Liczi i Rambutan - prawie cały, ok. 250 ml (raz użyłam) - Farmona - perfumy FM, 30 ml - o zapachu Versace Cristal Noir - odżywka do włosów Vatika (z olejkiem kokosowym, henną, amlą, cytryną i 6 ziołami) 150 ml - Dabur Oriflame: - zestaw Pure Nature Jagoda i Lawenda - kojący żel oczyszczający do twarzy 150 ml oraz kojący krem do twarzy 75 ml - nie otwierane - Pure Nature Cytryna i Świetlik - odświeżający krem do twarzy 75 ml - nie otwierany - Pure Nature Drzewo Herbaciane i Rozmaryn - oczyszczająco-tonizujący żel do mycia twarzy 150 ml - nie używany - Foot Care - chłodzący żel do nóg i stóp z rozmarynem i mentolem, 100 ml, nie używany - Oriflame Beauty - Revelation Mascara Black 8 ml, nie otwierana Edytowane przez dragi Czas edycji: 2012-08-12 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.