|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
W marcu kaszlak18 , kosmetycznie szukam !!!
Chętnie wymienię się na KOSMETYKI KOLOROWE nowe / testowane lub użyte minimalnie
- w zamian za ubrania w moim wątku (zanim napiszesz, przejrzyj mój wątek, czy coś Cię interesuje?) Z kosmetyków mam na wymianę tylko: Rozświetlający korektor AVON - kolor light, odsypki pigmentów MAC * Follow Your Fancy , * Golden Lemon , * Naked , * Dark Naked (szczegóły i zdjęcia w głównym wątku) mile widziane m.in * Bronzer mat. do konturowania twarzy * Bronzer rozświetlający, ze złotymi drobinkami, efekt tafli, ale bez brokatu * Rozświetlacz Benefit Sun Beam lub jego zamiennik * Lakiery do ust , błyszczyki , tinty itp. * Szminka w kredce * Paletki SLEEK , Respect, Snapshots lub Oh so special * Cienie holograficzne * Odsypki pigmentu MAC glitter 3D silver/gold * Miniatura perfum Bulgari Mon Jasmin Noir EDP ewentualnie inne ciekawe próbki perfum. Proszę nie proponować mi jedynie kosmetyków Avonu i Oriflame ![]() Edytowane przez kaszlak18 Czas edycji: 2013-03-18 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W marcu kaszlak18 , kosmetycznie szukam !!!
Cos u mnie za odsypki MAC a ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej, mam bardzo fajny bronzer, który nie daje tandetnego brokatowego wykończenia
![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.