|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Tylko perfumy, wyższa półka Lipiec-Sierpień
Witam
Jako 1 wysyłam osoba pow. 30przekupek Jestem uczciwa i na to samo licze Jesli nie odpisze-przypomnij się pracuje, mam 2dzieci i meza wiec moge zapomniec ;-) Wysylka tylko Poleconym prio!! Czego szukam Tylko wyzsza półka: *Podkladu dobrze kryjacego do jasnej karnacji *Podkladów mineralnych *Perfum (cytryna, mandarynka, pomarańcz, vanilia, i ROZA Wiekszosc flakonow to to co pozostalo mi z rozbiorek (jest dokladna ilosc) Zapraszam 1/LaliQUE tendre kiss nowy tester 50ml w kartoniku 2/Moschino Glamour 30ml/100 3.Naf Naf TOO 82/100ML 4. Britney Radiance 48/100ML tester 5. Naturelle Yves Rocher Nowe w kartoniku 100ML 6. Peche jaune (brzoskwinia) Yves Rocher 100ml nowe w kartoniku 7.Hugo Boss Femme 55/75ml 8. Eau de rochas 97/100ml tester 9. Cartier le baiser du dragon deo w szkle 100ml kartonik nowe 10. Diesel FUEL FOR LIFE 30/75ML 11. LANCOME Tresor Midnight Rose 25/75ML |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tylko perfumy, wyższa półka Lipiec-Sierpień
Hej, coś za LANCOME Tresor Midnight Rose 25/75ML
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
mi odpowiada, gdybyś się zdecydowała to zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- nie ma problemu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post35428563 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za britney?
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- No to super ![]() Kurcze z kolorówki raczej niczego nie szukam... Choć z chęcią bym gwizdnęła Funny co kiedyś miałaś na rozbiórce ![]() W każdym razie czekam na info tylko ja na weekend wyjeżdżam to odezwę się najwyżej wieczorem w niedzielę
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
4. Britney Radiance 48/100ML tester
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś za naturelle?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Mam 27ml z 30ml Lanvin Rumer i 30ml 1 raz uzyte rozane Rochas Lumiere z kartonikiem,Green Tea 100ml testowana
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-07-28 o 08:46 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje Cie moze Givenchy w moim watku?? Ma w skladzie mandarynke sycylijska
![]() Jakos mnie smok intryguje
Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-07-29 o 05:54 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
brązowe cienie mi nie odpowiadają niestety,
z twoich propozycji jedynie zainteresował mnie bardziej tusz do rzęs, ale Bobbiego za niego nie oddam niestety, chyba, że coś innego... chciałam zapytać: on jest w białym czy w brązowym opakowaniu? ma krótką czy długą szczoteczkę? szczoteczka jest szeroka czy wąska? |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
jednak dziękuję za tusz, wolę ten z cienką szczoteczką
jeśli miałabyś jeszcze jakieś propozycje to daj znać ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- nic mi się nie przyda ... |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
heh, tośmy przegięły w drugą stronę
a nie masz jeszcze jakichś zapachowych niedobitków? Nawet drobiazgi na dnie flaszki
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
9. Cartier le baiser du dragon deo w szkle 100ml kartonik nowe
to mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- mi też pasuje, ale poproszę Cię o wysyłkę jako pierwszą (ze względu na przekupki )ja wyślę paletkę poleconym priorytetem, jak tylko deo doleci zapraszam na pw
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana oddać mogę :
pomadke capucino i Avon ExtraLasting supertrwały tusz do rzęs plus coś,bo ja puder sypki kupiłam dawno w katalogu i nie chcę oddawać tak o jak za grosze,bo nie dość że nie tanio za niego zapłaciłam to jeszcze go nie ma w katalogu od dawna,bo to stara wersja,a udana więc chyba zostawię sobie ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Dlatego mówię,żebyś się rozejrzała co jeszcze widzisz
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Hugo Boss Femme
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=633033 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

a nie masz jeszcze jakichś zapachowych niedobitków? Nawet drobiazgi na dnie flaszki