|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Jestem groszek... ;)
|
Luty - minerały
Przesyłka rejestrowana, osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Moje rzeczy opisuję uczciwie i tego też oczekuję od drugiej strony.
Napisz co Cię interesuje z mojego wątku i zostaw link do siebie a zajrzę. Na posty typu "zobacz u mnie" nie odpowiadam. Podkłady: Lumiere: Light medium golden VV 1,5g w strunie Sweetscents: 12th street 70% w opakowaniu biga EDM Po 1g: 453,cool bisque matte, light beige matte, medium cool lily lolo barely buff sample lucy: cocoa i toffee original, pełne wymiary mogą być używane do konturowania albo jako bronzery lub do mieszania za jasnych podkładów Lauress soft gold ethereal 0.5g Korektory, wykończenie, primery, rozświetlacze Sweetscents: Green tea concealer 1,5g Green tea primer medium 4ml Green tea finishing veil 1,5g EDM: Dawn sample x 2 Snuggle 80% biga Lauress Pixie i Serendipity po ½ biga Cienie: EDM bigi: little black dress 95% z 2.5g matinee 70% z 2.5g that's super keen 80% z 2.5g uluru sky 80% z 2.5g swingset 90% z 2.5g Plane view 70% z 2,5g Weeping willow 90% z 2,5g Silk natural bigi vanilla 95% nymph 95% hero 95% silver lining nowy wired 90% first kiss 95% Eerie 95% Sailor 95% Rollick 95% lucy: navy liner nowy antique lilac nowy spring green nowy Lumiere ditto 3 60% z 2.0 Olej Heenara 100ml, użyty raz odsypię pudru Jadwiga do cery tłustej 1/4 opakowania Szukam przede wszystkim: Nowe Essence: żelowe linery kolor fioletowy (03) i zielony (04) tusz I love extreme Catrice żelowy eyeliner 020 It's Mambo Nr. 2 Mono Eyeshadow 490 Lakiery: Be pool z limitki Nymphelia oraz 770 Put Lavender on Agenda lakier Mollon Icy metal Tołpa, Dermo Face Sebio, Matujący krem korygujący niedoskonałości na dzień Rossmann, Alterra, Aloe Vera Tagescreme (Krem na dzień do skóry wrażliwej) Mogą być używane: Olejek sesa, bhringraj, amla gold Lily lolo Warm Peach, Lauress Radiant gold minimalist Lumiere Light golden VV Joppa kremy Green Tea i Botanical Oil Free Prócz tego: odlewkę YSL Parisienne odlewkę Kenzo, Peace and Love EDT nie pogardzę pędzlami: hakuro, eye blending, angled liner, eye kabuki z EDM
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2012-02-11 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luty - minerały
hej
![]() jestem zaitersowana jakims jasniejszym podkladem mineralnym zupełnie się nie znam na nich dlatego napiszę kolorek (miedzy 150 a 180 colorstayj/51-52 bourjois) i rozświetlacz ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Napisz co Cię interesuje z mojego wątku i zostaw link do siebie a zajrzę. Na posty typu "zobacz u mnie" nie odpowiadam. Pozwoliłam sobie zacytować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za te cienie Silver Lining, Nymph?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Green tea concealer 1,5g
Green tea primer medium 4ml Green tea finishing veil 1,5g cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wyszperasz coś w moich wątkach za : Light medium golden VV 1,5łyżeczki Lauress radiant yellow elemental& ethereal sample użyte raz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
szkoda, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.