|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Stowarzyszenie Semper Avanti
Czy ktoś z Was brał udział w jakiejś misji organizowanej przez tą organizację jako wolontariusz? Czy możesz podzielić się ze mną swoimi odczuciami/wrażeniami/opinią? Czy możesz opowiedzieć mi trochę o samej organizacji, a także warunkach (w tym mieszakaniowych) w miejscu odbywania wolonatriatu? Zastanawiam się nad uczestwnictwem w wolontariacie jednak w Internecie jest bardzo mało informacji, jedyne co znalazłam to opinie na facebookowej stronie SSA, które nie są za dobre
Zależy mi bardzo na tym by dowiedzieć się jak najwięcej gdyż nie chcę pakować się w nieznane na prawie rok!!! A jeśli nie ta organizacja to może ktoś z Was ma jakąś inną do polecenia?? Bardzo prosze o odpowiedź!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Zależy mi bardzo na tym by dowiedzieć się jak najwięcej gdyż nie chcę pakować się w nieznane na prawie rok!!! A jeśli nie ta organizacja to może ktoś z Was ma jakąś inną do polecenia?? Bardzo prosze o odpowiedź!