|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomysł na dużą i pustą ścianę
Hej! Mam pewien problem dotyczący zapełnienia miejsca na pustej ścianie. Niestety jest pod ukosem, więc nie wszystko da się zrobić, macie może jakieś pomysły? Najlepiej byłoby coś malowane farbą (: ZDJĘCIE POKOJU:
f87fc4dac753a.jpg Oczywiście napis FOREVER YOUNG zostałby zdjęty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomysł na dużą i pustą ścianę
Możesz namalować coś sama albo nakleić specjale naklejki na ścianę jest dużo wzorów na necie
Dobrze by było żeby było to coś jasnego, lekkiego, niezbyt skomplikowanego, żeby nie wydawało się że przytłacza pokój. Wszystko zależy od tego co lubisz ![]() Możesz się poinspirować np tutaj Możesz calość pomalować na jakiś kolor a na tym namalowac jakimś kolorem jakiś wzór niekoniecznie na całej ścianie, jeśli bedziesz coś malować na ścianie to farbami akrylowymi do kupienia w sklepie papierniczym albo próbkami farb takich do malowania ścian można kupić za parę złotych w castoramie albo sklepie tego typu kilka kolorów w saszetkach. Albo biała farba do ścian i pigmenty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja bym zrobiła motyle - od najmniejszych do ciut większych - namalować i najleić z odstajacymi lekko skrzydłami, akurat na takiej pochylonej scianie fajnie by wyglądało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
fajnie zrobić tapetę na jednej ścianie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi, już chyba wiem co zrobię ^^
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.