|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Naturalne sposoby na dlugie włosy
Hej dziewczyny ! Mam do was kilka pytań związanych z nauralnymi metodami na szybszy porost włosów.
Tydzień temu chciałam podciąć końcówki a fryzjerka obcięła mi jakieś 4-5 cm ;( Jestem załamana. Dowiedziałam się o kilku metodach nauralnych i zamierzam się ich podjąć tylko potrzebuje kilku konretnych informacji. 1. Drożdże. Lepiej pitne czy tabletki ? Jest jakaś różnica ? 2. Nafta kosmetyczna. Raz czytam ,że bezpośrednio na głowe a potem ,że tak nie powonno się stosować jej samej tylko w postaci maski zmieszaną z żółtkiem i kroplami cytryny. Czy jeśli będę stosować wcierając bezpośrednio na głowę samą lub we włosy samą naftę będzie okej ? I ile powinnam jej nałożyć ? 3. Olejek rycynowy. Na skórę gówy czy wcierać w całe włosy ? Ile czasu przed umyciem i jaka dawka 4. Wcierka z jantaru. To samo pytanie jak przy olejku. Jak i gdzie wcierać, dawka i kiedy ? Jak narazie przymierzam się tylko do tych metod. Macie może jeszcze jakieś sprawdzone ? Bardzo proszę o radę i czekam na szybą odpowiedź na moje pytania. |
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Naturalne sposoby na dlugie włosy
![]() pół forum jest o tym, nie można sobie poszukać?? |
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się ale nie znalazłam odp na te konkretne pytania. Różnie piszą w tych postach. Raz tak raz tak dlatego pytam
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
To trzeba było zapytać w odpowiednim wątku.
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.