|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W lipcu szukam Yves Rocher
NIEAKTUALNE
Szukam kosmetyków Yves Rocher- tylko nowe. Najchętniej: -żele pod prysznic -kremy do rąk -kremy do twarzy -perfumy -ogólnie pielęgnacja YR mnie interesuje -z kolorówki nowe tusze do rzęs- czarne. Szukam rzeczy na prezent, więc używane kosmetyki mnie nie interesują ![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-11-19 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu szukam Yves Rocher
mam trochę YR w wątku, mam też coś poza, ale u Ciebie to najbardziej mi się podoba miss dior, może jakieś inne perfumy (ale na pewno nie odlewki)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Hej, interesuje mnie u Ciebie Miss Dior Cherie. Mam poza wątkiem nowy żel pod prysznic i mleczko do ciała YR Plaisirs Nature, nowe zafoliowane perfumy Yria i powinnam jeszcze mieć Comme Un Evidence (chyba jakieś limitowane), mam też nowy tusz Diora już w wątku.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze to mi wpadło w oko- żel pod prysznic i mleczko do ciała YR Plaisirs Nature. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak możesz to sprawdź tę pojemność. Jak byś widziała wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.