|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent. Kosmetyk do ujędrnienia.
Witam.
Chciałbym na prezent sprawić swojej dziewczynie Kosmetyk do Ujędrniania Biustu. Szukam czegoś co jest naprawdę dobre, sprawdzone i działa. Co mozecie polecić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent. Kosmetyk do ujędrnienia.
Cytat:
Ja używałam tylko raz tego typu produktu i było to serum z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.html. " Total push up" w nazwie się nie sugeruj, żaden kosmetyk cycków nie powiększy, ale faktycznie ujędrnia, poprawia wygląd biustu i ma bardzo przyjemny zapach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo sceptycznie podchodzę do takich specyfików. Nie bardzo wierzę w to, że działają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
nie wierzę, że to nie troll
![]() a jesli nie to byłby chyba najbardziej chamski prezent od faceta ever ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Nie wydaje mi się, żeby dziewczyna była zadowolona z takiego prezentu ale skoro już zadecydowałeś...
Używałam Eveline 3D i wyszło mi po nim okropne uczulenie. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- myślę, że krem antycellulitowy jednak by wygrał :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Hildegard Braukmann, przed świętami kupowałam 20 proc. taniej. Zniżka na cały asortyment. Ogólnie radzę szukać tylko po naturalnych produktach - w przeciwnym wypadku wyjdą z tego tylko problemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.