|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paznokcie żelowe - prośba o pomoc i ocenę
Witam dziewczyny!
wczoraj już naskrobałam długą wiadomość, ale chyba coś było z nią nie tak i nie przeszła przez moderatora, więc próbuję po raz drugi. Otóż na początku uprzedzę pytania: tak, jestem po kursie stylizacji paznokci, tak, ukończyłam go, tak, mam dyplom ![]() niestety kurs to nie wszystko, według mnie ważniejsza jest praktyka niż sucha teoria poparta kilkoma potencjalnymi "klientkami". Przedstawiam Waszej ocenie jedne z pierwszych wykonanych przeze mnie paznokci - proszę o szczerą ich ocenę oraz krytykę, ale konstruktywną. Nie wiem czy mogę na forum opisać co i jak robię krok po kroku? bo chciałabym poddać to Waszej ocenie, bo być może coś robię źle. Po przejrzeniu forum wiem, że źle mam dobrany na pewno żel - może to też jego wina, ale pewnie moja też. Żelu co prawda nie mam z allegro, ale też jest to żel "no name" widniejący pod nazwą "hurtowni z artykułami do paznokci", w której się zaopatrywałam do tej pory. Jest to żel jednofazowy, średniogęsty, cena to 60 zł/50 ml. Mój problem polega na tym, że paznokcie odpadają, zapowietrzają się, nie wyglądają dobrze już po ok. 1.5 tygodnia użytkowania, a wiem że tak nie powinno być... Proszę o porady i ocenę moich prac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paznokcie żelowe - prośba o pomoc i ocenę
O! jednak mój poprzedni wątek też został zaakceptowany więc zapraszam tam - opisałam tam krok po kroku co i jak wykonuję, tutaj natomiast są zdjęcia moich prac, w związku z tym proszę może o połączenie tych wątków w jeden?! (da się coś takiego zrobić?) Przepraszam za zamieszanie, ale jestem tu nowa i niestety jeszcze nie połapałam co i jak z czym się je...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post35520576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Proszę dziewczyny o pomoc i ocenę, czy lepiej dać sobie spokój z robieniem tipsów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej, linia uśmiechu koniecznie do poprawy, a z budowy to w sumie plusem jest to że nie zalewasz skórek, jesli masz mega zapał to ćwicz
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Linię uśmiechu robię sondą, bo tak jakoś ćwiczyliśmy na kursie i tak się przyjęło, nie wiem tylko czy coś nie ułatwiłoby mi pracy i czy sonda jest dobrym wyborem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jak zapisałaś się na newsletter to zobaczysz nagranie z krzywej C i z linii uśmiechu
![]() ![]() ![]() i rób po jednym pazurku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.