|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z wejściem
Niedawno na kacu(albo jeszcze była pijana) moja dziewczyna przyznała się że obawia się seksu ze mna i boi się że ją zostawie. Wyjaśniła mi to krótko "kochanie masz za dużego". O ile taki komplement może ucieszyć to nie w tym przypadku. Wejście jej pochwy jest za wąskie i ona obawia się naszego stosunku. Mówila że juz z poprzednim facetem miała problem chociaż jego penis był zdecydowanie mniejszy. Ona strasznie sie boi że przestanie mi na niej zależeć że zrobi wszystko co tylko będe chciał. A ja bym chciał tylko żeby się czuła komfortowo bo na prawde mi na niej zależy. Z tego co mówiła ma bardzo małe doświadczenie i po kilku bolesnych razach powino byc ok że kupiła jakiś żel. Co można zrobić w takiej sytuacji proszę o konkretne porady ona to strasznie przeżywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z wejściem
Może dłuższa gra wstępna, rozgrzejcie się nawzajem, dobrze się zabezpieczcie by dziewczyna się nie denerwowała.
Hmm, może powiedzieć, że jest wąską, jednak nie aż tak by penis nie wszedł, w końcu kobiety rodzą dzieci(pomijam cesarkę) i pochwa się rozciąga. Więc jak już pisałam, dobra atmosfera, nastrój i hop! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Rozluźnienie + jakiś dobry lubrykant powinny pomóc... No i rozmowa. Niech się nie stresuje dziewczyna, bo to nic nie da, a może pogorszyć sprawę.
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." ......................... . wcześniej jako arcydiablica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dokładnie, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa + jakieś dobre winko
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Rozmawiam zapewniam cały czas żeby myślala o sobie najpierw nie mnie i że nie chce zeby jej było nie komfortowo. Powiedziała że na poczatku jakoś przezyje chociaz nie bedzie miło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
bez kija nie podchodz
|
Też miałam 'ten problem'
![]() Bolało jak cholera, ale mój Tż był wyrozumiały delikatny i nie naciskał, dał mi do zrozumienia, ze kiedyś się uda niekoneicznie teraz i z pewnoscia nie zostawi mnei z tego powodu ![]() Pomogło piwko na rozluznienie, dluga rozmowa, dluga gra wstępna, dobre nawilżenie i kilkanascie prob ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
High Quality Since 2007
|
Próbujcie najpierw palcami, a potem przejdźcie dalej.
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale to nie mają być dla niej jakieś tortury, czy zmuszanie... Dziewczyna też chyba musi trochę zmienić nastawienie; jeśli sama ma się do tego zmuszać, to chyba nie ma to sensu. Niech nie traktuje tego jako "zło konieczne".
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." ......................... . wcześniej jako arcydiablica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie sa tortury. Sama wielokrotnie mówiła że bardzo chce i tego nam jeszcze brakuje. A ostatnio jest bardzo napalona nie poznaje jej czasami. Zaczeła mi pisać na gg co by mi chętnie zrobiła i na co ma ochotę więc nakręca mnie strasznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to to dzieła ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Użyj lewarka! Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mam dosc podobny problem, tez jestem dosc waska i bez porzadnej gry wstepnej nie ma co marzyc o seksie.
Musisz dobrze rozgrzac partnerke, badz czuly i delikatny, wybierz odpowiednia pozycje zeby czula sie komfotowe. Uwierz ze gdy naprawde bedzie podniecona nie ma szans zeby sie ,,nie zmiescil,, czy cos w tym stylu. Pochwa ma elastyczna tkanke, takze pod wzgledem szerokosci nie ma problemu. Natomiast jesli chodzi o dlugosc czlonka to przyznam ze sama mialam pare razy wrazenie za facet swoim penisem dotyka mojej watroby ;p alebo jakiegos innego narzadu;p Pociesze sie ze po jakims czasie to uczucie nawet nie raz jest przyjemne ![]() Ale tak jak juz ktos pisal dluga gra wstepna, a potem delikatnie i czule i nie wkladaj calego..
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.