|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja sylwetka
Nad czym bardziej popracować by była lepsza ?
Wiem, że na pewno brzuch i ramiona. Skolei nogi chcę mieć smuklejsze, a nie wiem jak je wysmuklić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja sylwetka
ciężko mi ocenić po zdjęciach bo widzę że lustro trochę zniekształca. wg mnie i tego co widzę, to jesteś osobą bardzo szczupłą, nie potrzebującą tracić kilogramów. Masz figurę raczej kolumny, nogi bardzo szczupłe względem górnej części ciała i nie powinnaś mieć już szczuplejszych. Aby dodać sylwetce bardziej kobecy kształt poleciłabym Ci ćwiczenia, które wymodelują wcięcie w talii. Moim zdaniem powinnaś popracować nad mięśniami brzucha, z mocnym akcentem na skośne mięśnia brzucha. jednocześnie poceciłabym Ci ćwiczenia na pośladki, żeby się bardziej zaokrągliły. wcięcie w talii + bardziej krągłe pośladki - nawet niewielka poprawa - będzie bardzo korzystna (zwłaszcza jeśli lubisz nosić stringi
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♥
|
wstaw normalne zdjęcia stojąc prosto , ręce wzdłuż tułowia a nie jakieś wygibasy na których nic nie widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsze zdjęcie mnie rozwaliło
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Popracuj nad talia, ale uwazaj z cwiczeniami na miesnie boczne bo jak je rozcwiczysz to talia jeszcze bardziej zniknie. Przede wszystkim zacznij biegac, lub jakies inne kardio : rolki, rower, power walking cala sylwetka zyska na wygladzie
P.S. A te zdjecia to mialy byc do gazety dla panow czy dla nas do pomocy w doborze cwiczen????
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
podnieś tyłek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.