|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wózek X-lander kolor Europa
Cześć wszystkim przyszłym i obecnym mamusiom, które zdecydowały się na kupno wózka X-lander w kolorze Europa.
Ja jestem świeżo upieczoną posiadaczką tego wózka i przede mną stoi zakup dodatków... Jestem ciekawa, jakie dodatki Wy wybrałyście a w szczególności w jakich kolorach, jakiej firmy, co polecacie. Foty toreb, kocyków, pościeli itd. mile widziane ![]() "Użytkownikiem" mojego wózka będzie dziewczynka, a u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wózek X-lander kolor Europa
Chciałam kupić X-landera ale zdecydowałam się na Jedo który waży razem z gondolą niecałe 12 kg
Tylko człowiek mądry, nigdy nie przestaje się dziwić. Dla ludzi głupich jest to zbyt trudne, przyzwyczajeni do szarości dnia nie zauważają kolorów, jakie daje świat Moje maluchy ![]() większy maluch Dawid ur. 28.09.2008 g. 7:58, 56/3030 mniejszy maluch Liliana ur. 06.10.2012 g. 01:25, 48/2560 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wózek X-lander kolor Europa
Marika_1987 A jaki kolor wózka wybrałaś? I masz już jakieś akcesoria do niego?
Ja jak na razie mam tylko zwykłe prześcieradełka jerseyowe w kolorze białym oraz flanelowe pieluszki Motherhood śliwkowe kwiato-kropy. Na razie nie mogę zamieścić zdjęcia, bo jestem na urlopie poza domem. Zastanawiam się teraz nad kupnem grubszego kocyka, takiego jesiennego. Bardzo podobają mi się kocyki Piel. Na tej stronce znalazłam duży wybór: http://podusia.pl/show_cat.php?CatID=320 Jak myślicie, który kolor/rodzaj pasowałby do Europy? A może ktoś ma taki kocyk i mógłby powiedzieć coś na temat jego jakości. Cena spora, więc dobrze by było znać Wasze opinie. A może zamiast ciepłego kocyka zainwestować w jakąś ładną pościel? Kolor liliowy, śmietankowy, jasnoróżowy? Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.