|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
nocne kluby
no właśnie dziewczyny, jak w temacie.
nocne kluby. co o nich sądzicie? chodzi mi o miejsca gdzie można pooglądać tancerki (niekoniecznie na rurze) samemu potańczyć, wypić dobrego drinka. czy byłyście kiedyś w takim miejscu? a może ktoś z waszych znajomych był? jakie są wasze opinie na temat tancerek? czy muszą to być od razu rozpustnice i pustaki czy może zwykłe osoby które pracują w pracy jak każda inna? dyskutujmy więc! ; ))
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: nocne kluby
Cytat:
i zeby nie bylo - to nie bylo zlosliwe pytanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pytam z czystej ciekawosci. moja dobra znajoma pracuje w takim miejscu, i jest naprawde swietna w tym co robi. cale zycie trenowala, zdobyla wiele waznych i mniej waznych tytułów a teraz zajmuje sie tańcem w nocnych klubach. ja ją znam i wiem jaka jest, ale niektórzy postrzegają ją przez pryzmat tego co robi nie starając się nawet zobaczyć jaka jest naprawde. interesuje mnie wiec wasze zdanie - czy tez postrzegacie te dziewczyny jako dzi.... dlatego ze tancza w nocnych klubach?
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie tancerek z moich własnych obserwacji- mocno umalowane, czesto hojnie obdarzone przez naturę ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama nigdy nie byłam. Od znajomych też nie słyszałam, żeby chodzili. A to, że tańczą nie znaczy od razu, że sypiają z klientami itp, więc spoko jak dla mnie. Jeśli one to lubią i dobrze się z tym czują, to wolna wola ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o pracę w takich miejscach to dość skomplikowane. Jako profesjonalna tancerka bym się nie zdecydowala.
![]() Tak sobie też myśle,ze może podczas takiego tańca ktoś z branży cię może wyłowić (malo prawdopodobne, ale nie niemożliwe) Jeżeli chodzi o pieniądze to ok, ale na karierę w takim miejscu bym nie liczyla Jeśli chodzi o te dziewczyny - to nie mam zdania, różni są ludzie. Niektóre to pewnie fajne dziewczyny, niektóre tipsiary. Nie ma co uogólniać. Tak jak wszędzie, więc nic jednozncznie nie mogę powiedzieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
(hehe napewno byloby to lepsze od mycia kibli ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nie chciałabym żeby obcy, często pewnie obleśni, faceci ślinili się na widok mojego kręcącego się tyłka. No nie wiem, dla mnie taka praca byłaby chyba trochę upokarzająca. Co myślę o dziewczynach tańczących w klubach nocnych? Nic. Ich życie, ich wybór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Masz juz jakiś klub na oku? Radze Ci się dobrze przyjrzeć. Często takie kluby polaczone są z domami publicznymi. Więc lepiej się dowiedz co i jak ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Masz juz jakiś klub na oku? Radze Ci się dobrze przyjrzeć. Często takie kluby polaczone są z domami publicznymi. Więc lepiej się dowiedz co i jak |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mówimy o takich tancerkach ?
http://www.youtube.com/watch?v=3P8BJplmVrU Jak dla mnie spoko, nieraz ją widziałam na żywo ![]() Nie ma to jak dobrze się bawić na imprezie i jeszcze dostać za to kasę ![]()
![]() |
#11 |
Buc
|
nie chodziłam do takich klubów gdzie były tancerki.
ani nie chodzę. i nie wynika to z faktu, że mam coś przeciwko, tylko, że to kompletnie nie moje klimaty.
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja prawdę mówiąc nie mam nic przeciwko takiej pracy, o ile ogranicza się ona jedynie do tańca. Co do tancerek zgadzam się z dawidowskasia - ludzie są różni i nie ma co kogo oceniać po pracy, którą wykonuje.
Wydaje mi się też, że jest to ciężka praca - nie tylko pod względem fizycznym ale też psychicznym - bycie ocenianym przez innych, radzenie sobie z głupimi odzywkami czy zaczepkami. I ja nie mówię tu o takich dziewczynach jak crippled podała w linku ( bo dla mnie to jest tylko kręcenie du.. )tylko czymś bardziej profesjonalnym - byliśmy kiedyś w klubie gdzie kilka dziewczyn tańczyło cały układ - i to nawet dość długi i skomplikowany.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja bym wolała oglądać raczej coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=BFWf60ln8II
![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;28912641]Szczerze mówiąc bez wahania wybrałabym mycie kibli
![]() uwierz mi ze jakbyś tak popracowała przez rok to brałabyś wszystko inne jak leci ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- widziałam na żywo. tzn nie konkretnie ją ale coś w ten klimat. heh nie mogłam oczu oderwać
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ale taniec w jakimś dobrym (a nie jakimś pierwszym lepszym gdzie tańczą najlepsze "dupy" w wiosce) klubie to nie jest nic złego!
Taniec na rzurze jest moim zdaniem piękny, bardzo trudny do opanowania i nie można traktować go w kategorii zwykłego machania tyłkiem! Od zawsze chciałam pracować w takim klubie, po prostu tańczyć przy tej rurze sobie, ale cóż. Nigdy nie miałam samozaparcia by iść na jakiś kurs a teraz to chyba na to za późno;D I chętnie poszłabym do takiego miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja się wypowiem bo moja koleżanka pracuje w klubie nocnym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a ja przeczytalam "nocne kupy" i pomyslalam sobie - Boze! o czym to ludzie na wizazu nie pisza ![]() sorrki za offtop ![]() Ja do takich miejsc nie chodze i nigdy nie chodzilam,nawet obok nie przeszlam ![]() ![]() ![]() nie chcialabym,zeby banda oblesnych sliniacych sie facetow gapila sie jak wywijam golym tylkiem... nawet gdybym bez grosza przy duszy zostala,nigdy bym sie czegos takiego nie podjela ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Moja kol. marzyła własnie o pracy w takim klubie ,może to się wyadawać dla niektórych mało ambitne i śmieszne ,ale to było jej marzenie i je spełniła
![]()
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie chodzi raczej o podejście przychodzących do takich klubów panów. Dla mnie czy Ciebie taki taniec - owszem, może być piękny, niesamowity, będziemy podziwiać wysportowane i wygimnastykowane ciało tancerki itd, ale panowie, podejrzewam, przychodzą żeby zobaczyć wijącą się pupę raczej niż to, jaki tancerka ma układ i zastanawiać się ile ćwiczyła aby dojśc do perfekcji. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Nie żeby praca w warzywniaku była moim marzeniem, ale do takiego porównania bym się nie posunęła. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak poważnie to żadnej z nich nie chcialabym podjąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wiesz.. Zależy czy to jest taniec rodem z Czekając na Sobotę gdzie goła dziewczyna wypina pupę do widowni i pozwala sobie wkładać palce w pochwę, czy to coś wyrafinowanego jak burleska.
taniec erotyczny niejedno ma imię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jakis czas temu, kiedys tam szłam sobie miastem i patrze o klub nocny. no to weszłam popatrzeć na chwile. dziewczyna która akurat tańczyła w tamtym momencie była poprostu ideałem (gdybym była less to bym ją chyba o numer zapytała ![]() w takim miejscu nigdy nie mogłabym pracować. ![]() ![]() a potem jeszcze jej szef (tak myśle że to szef, bo krążył w tą i spowrotem w strone garderoby i kręcił się za barem) powiedział jej coś cicho i pokazał faceta który siedział w kącie sam. laska od razu sie do niego przysiadła z pytaniem czy postawi jej drinka. ehh... to według mnie jest już wykorzystywanie tancerek.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jakie wykorzystywanie?
Same się na to godzą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Tańcowanie w nocnych klubach mnie nie rajcuje, szczerze powiem: wydaje mi się dość upokarzające.
Dlatego, że zatrudnione panie zwykle są amatorkami i ich taniec polega wyłącznie na kręceniu tyłkiem i machaniu rękoma. Co zresztą widać na filmiku załączonym przez crippled. O ile nie nazywam takich kobiet ladacznicami, o tyle też nie ambitnymi, szanującymi się. Co innego, jeśli w grę wchodzi coś faktycznie erotycznego => klik Ciężka praca, treningi i efekt jest. Moim zdaniem oszałamiający.
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2011-08-23 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bywam w takich klubach, bo zwyczajnie lubię trochę inne klimaty, ale raczej staram się nie oceniać kim i jakie są osoby, które tam pracują. Jasne, znam kilka dziewczyn, które sobie dorabiają/ dorabiały w ten sposób i nie ukrywam, większość z nich jakoś specjalnie inteligencją ani ambicjami nie grzeszyła, ale zbyt mało takich znam, żeby oceniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Moja bardzo bliska znajoma pracuje w krakowskim klubie . Powodem jej wyboru nie były jak to się powszechnie uznaje problemy finansowe, "łatwa gotówka", czy chęć niewyobrażalnych profitów w krótkim czasie. Dziewczyna kocha tańczyć i chciała po prostu odkryć coś nowego. Atmosferę w pracy ma bardzo pozytywną, nikt do niczego jej nie zmusza ani nie wykorzystuje. Sama byłam na jednym z jej pokazów (choć nie ukrywam, że czułam się jak czarna owca; nieuprawniona kobieta wkraczająca na męski teren) i bardzo mi się podobał. Sam klub również bardzo estetyczny i urządzony ze smakiem. Może warto spróbować, pójść i wyrobić sobie własną opinię?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-17 o 09:40 Powód: nazwa klubu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.