|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do jakiego ortopedy w KLINICE DZIECIĘCEJ w LUBLINIE
Witam wszystkie mamusie, mam pytanie i nie bardzo jest dział (a przynajmniej ja nie znalazłam)gdzie mogłabym go umieścić więc piszę tutaj.
Co sądzicie o Jerzym Ostrowskim lekarzu ortopedzie w Klinice Dziecięcej w Lublinie. Jestem ciekawa wszelkich opinii na jego temat, może ktoś z Was jeździł do niego ze swoim dzieckiem i może się podzielić wrażeniami. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do jakiego ortopedy w KLINICE DZIECIĘCEJ w LUBLINIE
szkoda że nikt się nie odzywa, moje dziecko prawdopodobnie czeka operacja i chciałam czegoś więcej dowiedzieć się o lekarzu
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja niestety nie wiem nic o tym lekarzu więc nie pomogę. Ale życzę powodzenia i zdrówka dla Maluszka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() może ktoś jeszcze znajdzie ten wątek i się wypowie na temat lekarza a może i kliniki ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
chodzi Ci o Dziecięcy szpital kliniczny w Lublinie na Chodźki?
czy jakąś inną prywatną klinikę? o tym lekarzu nie słyszalam ale dobre opinie słyszałam o dr Latalskim tylko, ze lekarze ortopedzi specjalizuja sie w rożnych przypadkach, nie wiem czy ten akurat w waszym W DSK byłam 2 razy z corką ale na oddziale laryngologicznym, opieka pielęgniarek ok ale lekarze - tragedia córka miała mieć tomografię komp. musielismy dzień wcześniej zjawić sie w szpitalu, nocować a na drugi dzien rano miala być TK, dziecko oczywiśćie naczczo. Po nocy spędzonej w szpitalu rano, po wielu przebojach okazalo się, że corka TK nie będzie miała, bo nie anastezjologa, który by ją uśpił - a dzień wcześniej rozmawiałam z anastezjologiem, podpisywałam zgodę itp. Pani dr prowadząca kazała nam się zapisać na nowy termin ![]() ![]() ja rozumiem, ze starsze dziecko można zostawić w szpitalu samo ale nie 2-3 latka. Pomijam, że na wypis kazali nam czekac do południa - gdyby nie pielegniarki, ktore zostawiły córce sniadanie to cos porządnego zjadłaby dopiero popołudniu. Od pielegniarek tez dowiedziałam sie wielu nieprzyjemnych rzeczy co dzieje się na oddziale, jak lekarze czasem traktuja pacjentów, jedna miała łzy w oczach jak opowiadała. ale na ortopedii może być inaczej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ktoś z Was nocował w hotelu tym na dole w klinice? Bo pewnie będę musiała tam nocować Z dzieckiem prawie 9 letnim pewnie nie pozwolą mi zostać na noc przez cały pobyt w szpitalu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.