Do jakiego ortopedy w KLINICE DZIECIĘCEJ w LUBLINIE - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 17:42   #1
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Do jakiego ortopedy w KLINICE DZIECIĘCEJ w LUBLINIE

Witam wszystkie mamusie, mam pytanie i nie bardzo jest dział (a przynajmniej ja nie znalazłam)gdzie mogłabym go umieścić więc piszę tutaj.

Co sądzicie o Jerzym Ostrowskim lekarzu ortopedzie w Klinice Dziecięcej w Lublinie.
Jestem ciekawa wszelkich opinii na jego temat, może ktoś z Was jeździł do niego ze swoim dzieckiem i może się podzielić wrażeniami.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 09:03   #2
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m
Dot.: Do jakiego ortopedy w KLINICE DZIECIĘCEJ w LUBLINIE

szkoda że nikt się nie odzywa, moje dziecko prawdopodobnie czeka operacja i chciałam czegoś więcej dowiedzieć się o lekarzu
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2012-10-04, 11:14   #3
gkatarzynka
Zadomowienie

Ja niestety nie wiem nic o tym lekarzu więc nie pomogę. Ale życzę powodzenia i zdrówka dla Maluszka
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 12:11   #4
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

dziękuję
może ktoś jeszcze znajdzie ten wątek i się wypowie na temat lekarza a może i kliniki
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2012-10-04, 12:50   #5
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

chodzi Ci o Dziecięcy szpital kliniczny w Lublinie na Chodźki?
czy jakąś inną prywatną klinikę?

o tym lekarzu nie słyszalam
ale dobre opinie słyszałam o dr Latalskim
tylko, ze lekarze ortopedzi specjalizuja sie w rożnych przypadkach, nie wiem czy ten akurat w waszym

W DSK byłam 2 razy z corką
ale na oddziale laryngologicznym, opieka pielęgniarek ok ale lekarze - tragedia
córka miała mieć tomografię komp. musielismy dzień wcześniej zjawić sie w szpitalu, nocować a na drugi dzien rano miala być TK, dziecko oczywiśćie naczczo.
Po nocy spędzonej w szpitalu rano, po wielu przebojach okazalo się, że corka TK nie będzie miała, bo nie anastezjologa, który by ją uśpił - a dzień wcześniej rozmawiałam z anastezjologiem, podpisywałam zgodę itp.
Pani dr prowadząca kazała nam się zapisać na nowy termin gdy powiedziałam, że to nie fair, ze znowu mamy zarywać kilka dni, brać urlop, spedzać czas w szpitalu, dziecko się stresuje (miala bez potrzeby wkłuwany wenflon - strasznie to przezyła) oschle stwierdziła, że wcale nie musimy brać urlopu i przebywać z dzieckiem - po to jest personel szpitalu
ja rozumiem, ze starsze dziecko można zostawić w szpitalu samo ale nie 2-3 latka.
Pomijam, że na wypis kazali nam czekac do południa - gdyby nie pielegniarki, ktore zostawiły córce sniadanie to cos porządnego zjadłaby dopiero popołudniu.
Od pielegniarek tez dowiedziałam sie wielu nieprzyjemnych rzeczy co dzieje się na oddziale, jak lekarze czasem traktuja pacjentów, jedna miała łzy w oczach jak opowiadała.

ale na ortopedii może być inaczej...
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 13:00   #6
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
chodzi Ci o Dziecięcy szpital kliniczny w Lublinie na Chodźki?
czy jakąś inną prywatną klinikę?

o tym lekarzu nie słyszalam
ale dobre opinie słyszałam o dr Latalskim
tylko, ze lekarze ortopedzi specjalizuja sie w rożnych przypadkach, nie wiem czy ten akurat w waszym

W DSK byłam 2 razy z corką
ale na oddziale laryngologicznym, opieka pielęgniarek ok ale lekarze - tragedia
córka miała mieć tomografię komp. musielismy dzień wcześniej zjawić sie w szpitalu, nocować a na drugi dzien rano miala być TK, dziecko oczywiśćie naczczo.
Po nocy spędzonej w szpitalu rano, po wielu przebojach okazalo się, że corka TK nie będzie miała, bo nie anastezjologa, który by ją uśpił - a dzień wcześniej rozmawiałam z anastezjologiem, podpisywałam zgodę itp.
Pani dr prowadząca kazała nam się zapisać na nowy termin gdy powiedziałam, że to nie fair, ze znowu mamy zarywać kilka dni, brać urlop, spedzać czas w szpitalu, dziecko się stresuje (miala bez potrzeby wkłuwany wenflon - strasznie to przezyła) oschle stwierdziła, że wcale nie musimy brać urlopu i przebywać z dzieckiem - po to jest personel szpitalu
ja rozumiem, ze starsze dziecko można zostawić w szpitalu samo ale nie 2-3 latka.
Pomijam, że na wypis kazali nam czekac do południa - gdyby nie pielegniarki, ktore zostawiły córce sniadanie to cos porządnego zjadłaby dopiero popołudniu.
Od pielegniarek tez dowiedziałam sie wielu nieprzyjemnych rzeczy co dzieje się na oddziale, jak lekarze czasem traktuja pacjentów, jedna miała łzy w oczach jak opowiadała.

ale na ortopedii może być inaczej...
dokładnie o tą klinikę mi chodzi, no to widzę że nie ciekawie to wyglądało u Was, moja koleżanka z córką była na operacji na ortopedii i raczej chwaliła sobie, ale chciałam jeszcze poznać inne opinie bo koleżanka chodziła do lekarza prywatnie a to w takich miejscach niestety się liczy. Ja jeszcze zastanawiam się nad konsultacjami u profesora Wardy w Lublinie, podobno jest bardzo dobry. Póki co mam mętlik w głowie i dlatego chcę jak najwięcej informacji się dowiedzieć na ten temat.
Może ktoś z Was nocował w hotelu tym na dole w klinice? Bo pewnie będę musiała tam nocować Z dzieckiem prawie 9 letnim pewnie nie pozwolą mi zostać na noc przez cały pobyt w szpitalu.
a przez
następne szesnaście lat

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości