była mojego chłopaka wysyła mu całusy... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 10:51   #1
suzzi157
Przyczajenie

była mojego chłopaka wysyła mu całusy...

witam,
piszę ponieważ jestem bardzo ciekawa zdania innych w pewnej kwestii, a mianowicie...należę do zazdrosnych dziewczyn a mój chłopak utrzymuje kontakt z byłą dziewczyną. Ona ma w zwyczaju kończyć smsa do niego wysyłając mu całusy, buziaki itp. Powiedziałam już kiedyś chłopakowi, że mnie to denerwuje i do niej też doszła ta informacja, mimo to nie przestała. Ostatnio sama jej odpisałam, że mnie to wkurza i że mogłaby się powstrzymać, bo o tym wie. Ona na to, że do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć...Mojemu chłopakowi to jakoś szczególnie nie przeszkadza, bo jak mówi "buziak to dla niej tak jak kropka". Pokłóciłam się z chłopakiem i on zebrał się by napisać jej, żeby przestała, a ona na to, że dobrze będzie mu dawać buzi na żywo.
Sama mam kontakt z byłym chłopakiem i nie jestem tego wielką przeciwniczką, ale mam wrażenie, że ta dziewczyna się ze mnie nabija, a mój chłopak jej na to pozwala. Co wy o tym sądzicie? czy słusznie robią ze mnie histeryczkę? nie można zrozumieć, że dla mnie całusy (te słowne również) są zarezerwowane tylko dla mojego chłopaka i oczekuje, że ona zachowa je dla swojego?
suzzi157 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 10:57   #2
magda170325
Wtajemniczenie

Dot.: była mojego chłopaka wysyła mu całusy...

Cytat:
Napisane przez suzzi157 Pokaż wiadomość
witam,
piszę ponieważ jestem bardzo ciekawa zdania innych w pewnej kwestii, a mianowicie...należę do zazdrosnych dziewczyn a mój chłopak utrzymuje kontakt z byłą dziewczyną. Ona ma w zwyczaju kończyć smsa do niego wysyłając mu całusy, buziaki itp. Powiedziałam już kiedyś chłopakowi, że mnie to denerwuje i do niej też doszła ta informacja, mimo to nie przestała. Ostatnio sama jej odpisałam, że mnie to wkurza i że mogłaby się powstrzymać, bo o tym wie. Ona na to, że do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć...Mojemu chłopakowi to jakoś szczególnie nie przeszkadza, bo jak mówi "buziak to dla niej tak jak kropka". Pokłóciłam się z chłopakiem i on zebrał się by napisać jej, żeby przestała, a ona na to, że dobrze będzie mu dawać buzi na żywo.
Sama mam kontakt z byłym chłopakiem i nie jestem tego wielką przeciwniczką, ale mam wrażenie, że ta dziewczyna się ze mnie nabija, a mój chłopak jej na to pozwala. Co wy o tym sądzicie? czy słusznie robią ze mnie histeryczkę? nie można zrozumieć, że dla mnie całusy (te słowne również) są zarezerwowane tylko dla mojego chłopaka i oczekuje, że ona zachowa je dla swojego?

Przesadzasz. Też bym się z Ciebie nabijała będąc na miejscu tej dziewczyny. Co w tym takiego, że wysyła mu ""
Ile Ty masz lat? Sądząc po zachowaniu to jakieś 15....
Wyolbrzymiłaś sprawę tak, że to aż śmieszne. Wstydu chłopakowi narobiłaś. Zaufaj mu.....
To dla CIEBIE, a nie DLA NIEJ. Chociaż nie rozumiem Twojego podejścia, to ja bym po prostu nie zwracała uwagi na to co robisz teraz... Dalej bym pisała te całusy, bo nic w tym złego nie ma. Zrozum.

p.s. z tego co napisałaś również wynika, że oni się spotykają - jak często?
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:02   #3
K1987
Rozeznanie

Jeśli jesteś pewna, że dla Twojego chłopaka nie ma to znaczenia to odpuść, tym bardziej, że może być tak jak on mówi, że dziewczyna nie chce mu nic przekazać w ten sposób, po prostu taki ma styl kończenia wiadomości.
A że dziewczyna się nabija... bo jej dajesz do tego okazję, przesadzasz i histeryzujesz jakby Cię co najmniej oszukiwali i np o kryjomu spotykali
K1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:02   #4
201607110949
Konto usunięte

a skąd Ty wiesz o tych całusach w smsach? Grzebiesz mu w komórce?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:12   #5
suzzi157
Przyczajenie

dodam, że już kiedyś mnie chłopak oszukał i może dlatego tak histeryzuje. Na początku naszego poznawania się, które objawiało się zachowaniem typowym dla pary, całowaniem i całą resztą...przenocował u siebie byłą dziewczynę, spali w jednym łóżku, on w samych bokserkach czy to też dla was normalne? bo mi po tym zaczęło tak odwalać. Dowiedziałam się prawdy po pół roku, jak już się zdążyłam zakochać.
PS.napisała smsa jak był u mnie i przeczytał mówiąc, że się zezłoszczę to zobaczyłam
Stary 2012-08-02, 11:14   #6
madana
Zakorzenienie

No ale takiego chłopa sobie wybrałaś; bo nie, takie zachowania nie są dla mnie normalne (a to z nocowaniem w jednym łóżku tym bardziej), no ale zdecydowałaś się na TAKIEGO chłopa, to o co chodzi?
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:18   #7
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
PS.napisała smsa jak był u mnie i przeczytał mówiąc, że się zezłoszczę to zobaczyłam
wychodzi na to, że obydwoje celowo robią Ci na złość - ona, bo mimo próśb nadal wstawia całuski a on, że Cię o tym specjalnie informuje zamiast przemilczeć abyś się nie denerwowała bez powodu. Trochę przesadzasz z tą histerią ale ich zachowanie jest gorsze, bo robią sobie z Ciebie jaja mimo Twoich próśb.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
No ale takiego chłopa sobie wybrałaś; bo nie, takie zachowania nie są dla mnie normalne (a to z nocowaniem w jednym łóżku tym bardziej), no ale zdecydowałaś się na TAKIEGO chłopa, to o co chodzi?
aaa bo to ten sam chłop? no to

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 11:18   #8
MartaMagda
Zakorzenienie

Jak dla mnie ona wykorzystuje Twoją zazdrość, żeby Cię oczernić w oczach chłopaka. Tak jak radziły dziewczyny - odpuść.

Twój chłopak wie, że Ci się to nie podoba, więc niepotrzebnie tak atakujesz. Nie ma co panikować

Ja bym raczej go zapytała, czy mu odpowiada, że ona pisze te buziaczki i chce mu je dawać na żywo, bo dla mnie to nie jest normalne zachowanie...
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:19   #9
suzzi157
Przyczajenie

kłamał przez pół roku, że nie nocowała a pytałam bo miałam podejrzenia. Dodam, że to była inna była...bo utrzymuje kontakty z dwiema. Nie wiedziałam, że taki jest, przecież nie miałam monitoringu jego sypialni
Stary 2012-08-02, 11:21   #10
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość

Twój chłopak wie, że Ci się to nie podoba, więc niepotrzebnie tak atakujesz. Nie ma co panikować
wie i zamiast przemilczeć smsa jeszcze podsyca konflikt bo rajcuje go, że jedna mu się przymila buziaczkami na złość dziewczynie a druga walczy o niego i jest zazdrosna. Burak.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
kłamał przez pół roku, że nie nocowała a pytałam bo miałam podejrzenia. Dodam, że to była inna była...bo utrzymuje kontakty z dwiema. Nie wiedziałam, że taki jest, przecież nie miałam monitoringu jego sypialni
odpuść sobie tego chłoptasia.
Stary 2012-08-02, 11:22   #11
madana
Zakorzenienie

Cytat:
- ale ty chcesz, by żaba księciem się stała, a on uporczywie zostaje ropuchem.
Prawda jest taka, że swoim zachowaniem ją prowokujesz, dajesz się jak dzieciak podpuszczać, nakręcasz się- bo czym innym jest utrzymywanie z byłymi kontaktu tak w ogóle, a czym innym częste pisanie z buziakami itp- ja bym takiego chłopa nie chciała; podobnie jak nie do przyjęcia jest sprawa z nocowanie z byłą z jednym łóżku- ale ty jednak na takiego chłopa się zdecydowałaś.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 11:24   #12
suzzi157
Przyczajenie

bo dla was ma znaczenie czy wątek z nocowaniem był na początku związku czy później, chyba od początku trzeba szanować drugą osobę?przynajmniej ja tak myślę
Stary 2012-08-02, 11:25   #13
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
wie i zamiast przemilczeć smsa jeszcze podsyca konflikt bo rajcuje go, że jedna mu się przymila buziaczkami na złość dziewczynie a druga walczy o niego i jest zazdrosna. Burak.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

odpuść sobie tego chłoptasia.
Inaczej to na początku zrozumiałam. Zgadzam się z Salix! Oszust i intrygant, szukający poklasku gdzieś na boku.

Zakochanie, zakochaniem, ale bez szacunku to się zwyczajnie nie da.
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:25   #14
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
dodam, że już kiedyś mnie chłopak oszukał i może dlatego tak histeryzuje. Na początku naszego poznawania się, które objawiało się zachowaniem typowym dla pary, całowaniem i całą resztą...przenocował u siebie byłą dziewczynę, spali w jednym łóżku, on w samych bokserkach czy to też dla was normalne? bo mi po tym zaczęło tak odwalać. Dowiedziałam się prawdy po pół roku, jak już się zdążyłam zakochać.
TRZEBA TO BYŁO OD RAZU NAPISAĆ TUTAJ :/
To zmienia całkowicie jego obraz w moich oczach - nocuje u niego jego ex, śpią sobie w jednym łóżku, on w samych majtach, ona pewnie też...
Ja już bym sobie dopowiedziała co on z nią robił w tym łóżku i nie potrafiła znowu zaufać, skoro oszukał...
Z resztą, nie rozumiem czemu akurat U NIEGO ta dziewucha musiała spać wiedząc, że ma dziewczynę Widocznie jemu to nie przeszkadzało, że Cię oszukuje... A Ty dalej z nim jesteś... Najsowo....
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:29   #15
suzzi157
Przyczajenie

że podsycał moją złość celowo to nie, śmiał się i tym ją podsycił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 11:32   #16
_ema_
Zakorzenienie

A ja CI powiem, że może jestem dziecinna, ale też bym była wściekła
Znam takie niewinne dziewuszki co 'mają taki styl pisania/mówienia/zachowania' i w żywe oczy flirtują bezkarnie z każdym z kim chcą. I zakładam, że wspomniana była robi Ci to na złość.
Tylko, że są sprawy, które trzeba przełknąć i nie odzywać się głośno na ich temat, bo rozdmuchane nie przynoszą nic dobrego. Zobacz, zwróciłaś uwagę i co? Dalej jest to samo, tylko zrobiła z Ciebie histeryczkę w oczach faceta. Po prostu zostaw dla siebie swoje przemyślenia, skoro działanie nic nie daje. A panienkę miej na oku, żeby zareagować kiedy na prawdę będzie trzeba
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:33   #17
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
że podsycał moją złość celowo to nie, śmiał się i tym ją podsycił
specjalnie powiedział o smsie i się smiał = dla mnie celowo zrobił na złość.
no chyba, że opcja nr 2: jest idiotą.
Stary 2012-08-02, 11:48   #18
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
bo dla was ma znaczenie czy wątek z nocowaniem był na początku związku czy później, chyba od początku trzeba szanować drugą osobę?przynajmniej ja tak myślę
No ale on cię nie szanuje. Ty sama siebie też nie, skoro dalej z nim jesteś po tej akcji. I jeśli myślisz, że zacznie cię odpowiednio traktować, to strasznie naiwna jesteś.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:50   #19
change
Zadomowienie

ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak, że totalnie ignorowała zachowanie tej dziewczyny. To ty z nim jestes w zwiazku, a nie ona, wiec jestes w lepszej sytuacji. Gdyby byla taka cudowna nadal byliby razem.

Możesz ostatni raz zwrócić uwagę chłopakowi, żeby ograniczył z tamtą kontakt. A sama możesz dla jego nauczki wysyłać buziaczki swojemu byłemu, zobaczysz czy on tak samo będzie to traktował na luzie.
Z reguły takie odgrywanie się dopiero tym zacietrzewionym przemawia do rozumu, choć tez jest to nieco dziecinne. Ale najgorsze jest walczenie z nimi dwojgiem, bo TŻ pasuje to, ze ty jestes zazdrosna i "adoruje" go buziaczkami jego była.

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2012-08-02 o 11:51
change jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 11:58   #20
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
A sama możesz dla jego nauczki wysyłać buziaczki swojemu byłemu, zobaczysz czy on tak samo będzie to traktował na luzie.
nie obraź się, ale mega szczeniacka ta porada.
Stary 2012-08-02, 12:15   #21
chwast
Zakorzenienie

Wg mnie przesadzasz, nic takiego się nie dzieje. Jeśli jesteś pewna, że facet nic nie wykręci to nie ma się czym martwić. A chyba jednak nie jesteś. Zazdrość a zaufanie to dwie różne rzeczy.
Była mojego faceta też zostawiała mu jakieś liściki z całuskami - na początku mnie to denerwowało, ale zdałam sobie sprawę, że on ma ją gdzieś - a to wszystko to tylko z jej strony żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi

Jak się denerwujesz to ona w ten sposób rośnie. Poza tym może serio mają przyjacielskie relacje - co, nie wiedziałaś o tym jak wchodziłaś w ten związek?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:19   #22
201701300922
Konto usunięte

Podczas tej akcji z przenocowaniem z byłą Ty byłaś już z nim w związku? Ja zrozumiałam, że nie... A jeżeli nie byliście wtedy razem to nie masz się o co wściekać, bo wolny człowiek może robić co chce.

Ale obecna sytuacja nie stawia go w zbyt korzystnym świetle, powinien powiedzieć swojej ex, że ma dziewczynę i nie życzy sobie by mu wysyłała buziaczki czy naśmiewała się z Ciebie. Ale jemu widocznie ta sytuacja pasuje.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:23   #23
suzzi157
Przyczajenie

byliśmy w związku, tyle, że to były początki
Stary 2012-08-02, 12:25   #24
change
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie obraź się, ale mega szczeniacka ta porada.
Myslisz, ze dąse i żale będą bardziej skuteczne? A najpewniej rzucenie chłopaka w diabły :P
Dziecinne zachowania trzeba czasami tepić dziecinnymi metodami...

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:25   #25
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Podczas tej akcji z przenocowaniem z byłą Ty byłaś już z nim w związku? Ja zrozumiałam, że nie... A jeżeli nie byliście wtedy razem to nie masz się o co wściekać, bo wolny człowiek może robić co chce.

Ale obecna sytuacja nie stawia go w zbyt korzystnym świetle, powinien powiedzieć swojej ex, że ma dziewczynę i nie życzy sobie by mu wysyłała buziaczki czy naśmiewała się z Ciebie. Ale jemu widocznie ta sytuacja pasuje.
No nie zawsze takie mówienie pomaga, mój tż mówił swojej byłej żeby się odwaliła nawet przy mnie, a ona nic. Więc różnie to bywa, a nie od razu, że jemu to pasuje
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:26   #26
madana
Zakorzenienie

Cytat:
- wiesz, na początku to tym bardziej nikogo poza tobą widzieć nie powinien, nikt inny nie powinien się liczyć; to przecież czas ostrych motyli i ogólnego zaczadzenia, a nie spania w gaciach z jednym łóżku z eksią.
Co z tobą, że dajesz się tak traktować?
Stary 2012-08-02, 12:34   #27
K1987
Rozeznanie

Cytat:

podziwiam, bo po takiej akcji mój Tż stałby się byłym i tyle. Początek związku czy zaawansowanie, spanie w jednym łóżku z byłą i do tego kłamstwo... poniżej krytyki
K1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 13:47   #28
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
A no to inna sprawa. Absolutnie nie zaakceptowałabym takiego zachowania faceta Jak tak można?

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- wiesz, na początku to tym bardziej nikogo poza tobą widzieć nie powinien, nikt inny nie powinien się liczyć; to przecież czas ostrych motyli i ogólnego zaczadzenia, a nie spania w gaciach z jednym łóżku z eksią.
Co z tobą, że dajesz się tak traktować?
Właśnie. Na początku związku nie widzi się nikogo innego poza swoją drugą połówką. A jak się o tym dowiedziałaś? Od kogo?
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 14:12   #29
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Odpuść sobie chłopca i tyle. Gdyby był wobec Ciebie fair, sam coś by z tym zrobił. Dziewczyna ewidentnie próbuje zagrać Ci na nosie, a chłopakowi widocznie jest wszystko jedno, albo i podoba mu się to, skoro nic z tym nie robi. I o ile smsy z "buziakami" to nie tragedia, o tyle tekst, że "będzie mu dawać buzi na żywo", na który chłopak nie reaguje jest dowodem, ze spotykasz się z gówniarzem.
Stary 2012-08-02, 15:01   #30
kennedy
Zakorzenienie

moim zdaniem ona cie prowokuje.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości