|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Uczucie do chłopaka
Hej.Jesteście już ze swoim chłopakiem prawie 2 lata z przerwami, na początku czyłyście, że jesteście w nim zakochane.Dopiero po kilku długich miesiącach nadal by wam na nim zależało, lubiłybyście jak was przytula, dotyka, całuje itp, ale wasze uczucie do niego by troche zmalało.Nie mogłybyście z cała pewnością stwierdzić tak kocham go.Miałyście tak kiedyś? Czy to waszym zdaniem normalne po takim czasie znajomości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczucie do chłopaka
Trochę zbyt mało napisałaś, same ogólniki. Masz wątpliwości co do swoich uczuć, nie ciągnie Ciebie do niego tak jak wcześniej? Dobrze zrozumiałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o pytanie - to nie wiem czy jest to normalne, jeśli się serio kocha to na pewno nie, jeśli związek się wypala no to tak.
Ja jestem w związku ponad dwa lata i wczoraj stwierdziliśmy, że kochamy się o wiele bardziej niż na początku, więc... Tylko w takich sprawach nie ma żadnych norm. Może uczucie niepewności Ci zniknie. Różnie to bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A czym jest miłość? Jak się ją "czuje"? Szczerze mówiąc, chyba nie da się tego do końca sprecyzować... Albo się TO czuje albo nie. A po 2 latach uczucia na pewno inaczej wyglądają, niż po paru miesiącach. Na początku różowe okulary, nieziemska chemia, człowiek jest jak na głodzie, gdy nie widzi swej połówki. Później zaczynamy dostrzegać wady, coś nas zaczyna denerwować, irytować, itd. Nie jest już tak, że akceptujemy wszystko w 100 %. Tego nie można porównywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
bez kija nie podchodz
|
Myślę, ze to co opisujesz jest spowodowane spadkiem z noska rozowych okularów.
I albo się wtedy związek rozpada - dochodzisz do wniosku, że to nie to czego szukałąś albo starasz się zaakaceptować swojego lubego z wadami i zaletami i tworzyć udany zwiazek. Myślę, ze Twoje wątpliwosci są całkiem normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ciężko powiedzieć, ja po dwóch latach też miałam pewne wątpliwości, czy to na pewno to, czy związek ma sens, czy chcę z nim być i chyba każdy musi coś takiego przejść. Po prostu po pewnym czasie zaczyna się widzieć wady drugiej osoby, wkurzające nawyki itp. Radzę Ci tylko tyle, żebyś się nie odsuwała od faceta, dużo rozmawiajcie. Ja przeczekałam ten gorszy czas, wszystko sobie poukładałam w głowie i nie wiem jak ja mogłam mieć wątpliwości. Teraz jestem pewna, że to jest właśnie miłość, mam nadzieję, że do końca życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.