|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brązowa wydzielina
Witam
Wczoraj wieczorem pojawiła sie u mnie brązowa wydzielina z pochwy . Myślałam ze to moze okres więc zalozylam podpaske i poszlam spać, a rano bylo tego nie wiele. Mam 15 lat (dlatego chcę zapytac mimo masy innych wątkow, bo żaden nie dot. mojej sytuacji ) i okres od poczatku tego roku, nie rałam tabletek anty ani nie wspolzyłam. Okres mi sie spoznia wiec cały czas jestem gotowa, ale boje sie co to moze byc szczegolnie po tym co sie naczytalam.... Nie wiecie co to moze być?? Mam sie czym przejmowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brązowa wydzielina
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Brązowa wydzielina
Cytat:
![]() jak nie współżyłaś i nie brałaś tabletek, myślę, że wszystko powinno być w porządku. Sama piszesz, że miesiączka jest od tego roku, to jeszcze za mało, aby mówić o regularnych okresach. Z tego co pamiętam, od mojej pierwszej miesiączki, mineły ok 2 miesiące zanim pojawiła się następna. Oczywiście bałam się, ale spokojnie czekałam. Więc bez obaw. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.