|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
SIERPIEŃ - ciuszki, ciuszki, ciuszki :)
Cześć i czołem w moim sierpniowym wątku!
![]() Moje zasady: 1. Wszystkie wystawione przeze mnie rzeczy są w stanie co najmniej dobrym, a o wszelkich uszczerbkach informuję. ![]() 2. Jeśli ktoś chce, mogę wysłać dodatkowe zdjęcia. 3. Rzeczy zawsze wysyłam wyprane, jak najlepiej przygotowane dla drugiego właściciela ![]() 4. O komplikacjach zawsze informuję (oczekuję w zamian), a jeśli zdarzy mi się nie odpisać, widocznie zapomniałam - wystarczy wysłać przypomnienie ![]() 5. Jako nowa mogę wysyłać rzeczy pierwsza i przesyłać fotkę potwierdzenia nadania. ![]() 6. Nie odmieniam się, jeśli ktoś dokona złego wyboru. 7. Nie rezerwuję rzeczy, bo zdarza się, że z wieloma osobami negocjacje prowadzone są jednocześnie. 8. Odpowiedzialność za ciuszek kończy się z chwilą wysyłki. 9. W przypadku jakichś problemów, najpierw porozmawiajmy i spróbujmy to rozwiązać. ![]() 10. Wymienione rzeczy zaznaczam na szaro. Zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.