|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieszczęsna telewizja...
Osobiście chciałam sie pozbyć już Tv z domu, ale mój narzeczony upiera sie by zostawić jakąs tania platforme, glwonie dla dobrej jakości kanalów informacyjnych i (chyha przede wszystkim) dla kanalow sportowytch? Czy to ma w ogole dzis sensn, w dobie internetu? Hm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieszczęsna telewizja...
nigdy nie miałam kablówki i uważam to za zbędne .. normalna antena odbiera polsat sport chyba powinno to mu wystarczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Jeżeli zależy Ci na facecie - zostaw tv w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja tam lubię tv - ostatnio za często nie oglądam, ale jednak zdarza się - np. co piątek "Got to dance" na Polsacie, Fakty na tvn, czy Comedy Central. Telewizja to jest ogłupiacz, ale można z niej korzystać w sposób w miarę rozsądny. Decyzja o pozostawieniu lub rezygnacji z anteny powinna być podjęta wspólnie - jeżeli tylko facet chce pozostawienia jej, to ewentualnie niech on za nią płaci (chociaż takie podziały w związku uważam za nie najlepsze).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
my mamy cyfrowa platforme i uwazam to za plus,na niektorych kanalach np hbo,cinemax sa nowe filmy.Lubie wziac sobie popcorn wieczorkiem i obejrzec cos fajnego,a nie tylko publicystyczny szmelc w publicznej tv.Poza tym jest duzo kanalow z moda,muzyka,filmy dla dzieci.Poza tym sa takie platformy cyfrowe jak "n" telewizja ktore kosztuja ok 40zl za miesiac,wiec to niedrogo.Poza tym skoro twoj chlopak lubi tv wiec po co mu to zabierac,a jak tobie by powiedzial,wiesz co internet jest do bani,siedzisz za duzo na wizazu,jest to nam zbedne,zwiazek to kompromis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Chyba stanęło na tym, że coś bierrzemy.. No własnie, sama nie wiem tylko co. Telewizję N ma najwięcej moich znajomych, ktoś tu już o niej pisał, musze zerknąć w ofertę i zdecydować. Tylko to wszystko kosztuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
My z mężem nie mamy tv od 7 lat. Czasem oglądamy wiadomości na komputerze ale bardzo rzadko. Nie żałuję i nie planuję kupna tv. Nasz synek, który ma teraz 3 lata praktycznie nie zna tv, czasem bajki ogląda na komputerze.
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Najbardziej opłaca się chyba abonament za 59zł.
Wydaje mi się, że jest najbardziej dopracowany pod przeciętną rodzinę, a nie kosztuje przecież aż tak dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno warto obejrzeć western braci Coen - "Prawdziwe męstwo". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Moi rodzice mają w domu N i Polsatowską Cyfrę. Nie lubię N, bo się wolno telewizor włącza i nie ma Polsatu. Wolę Cyfrę, bo są kanały: TVN24, Polsat News, Polsat Biznes, TVN Style, Polsat Cafe. I to w sumie wszystko co oglądam. Plus czasem jakąś zagraniczną TV typu EuroNews.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
z mojego punktu widzenia telewizor/telewizja nie jest potrzebna (żyję bez niej już prawie 10 lat
![]() ![]() ![]() dlatego jeśli już chcę cos zobaczyć to szukam w sieci. obecnie, właściwie każda większa stacja telewizyjna oferuje możliwość oglądania swoich programów. przoduje w tym tvn. większość seriali i ich flagowych produkcji można oglądać w kilka/kilkanaście godzin po emisji. co do Euro to każdy mecz był transmitowany przez Telewizję Polską również na ich stronie. ![]() tak samo jest z radiem. sądzę, że równie łatwo da się znaleźć relację z Olimpiady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.