|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Jak siê☠ubraæ na randkê
Wybierasz siê na wa¿n± randkê i nie wiesz w co siê ubraæ? Chcesz wygl±daæ seksownie, elegancko, a mo¿e romantycznie? Skorzystaj z naszych propozycji. W zale¿no¶ci od charakteru randki, postaw na stylizacje, która zrobi na Nim wra¿enie! czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 904
|
Dot.: Jak siê☠ubraæ na randkê
W ka¿dej stylizacji co¶ ³adnego!
![]() Suknia z pierwszej ca³kiem faajna ![]() a torebka z drugiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 513
|
Pierwsza - idealna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 244
|
Pierwsza propozycja totalnie mi siê nie podoba. Wygl±da raczej jak do klubu, a kolczyki takie "ciotkowate". Poza tym wiedzieli¶cie, ¿e kolor ró¿owy jest znienawidzony przez mê¿czyzn na równi z gladiatorkami i spodniami pumpami? Tak¿e na pierwsz± randkê ró¿owy niet
![]() Druga - trochê zbyt ekstrawagancko, faceci nie lubi± przeginania w tê stronê, jak najmniej udziwnieñ, ale generalnie ok. Trzecia - ju¿ chyba najlepsza z tych wszystkich, ale opatrzy³y mi siê ju¿ takie zestawy, dosyæ nudne s±. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Jeszcze mam tak± uwagê - skoro okazja do ubrania siê to randka, a wiêc chcemy wywrzeæ dobre wra¿enie na partnerze, to powinny byæ zaprezentowane ubrania nieco pod mêski gust. A w wiêkszo¶ci przypadków mê¿czy¼ni nie lubi± zbytniej ekstrawagancji, udziwnieñ i przesady (tyczy siê to tak¿e dodatków i makija¿u). Oraz ró¿owego koloru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
druga!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 647
|
ta trzecia fajna
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 251
|
¦rodkowa jak dla mnie wygl±da tandetnie ale sukienki fajne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
Trzecia zdecydowanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 014
|
Wszystkie fajnie dobrane do miejsca .Najbardziej mi sie podoba sukienka z pierwszej propozycji
![]() Torebka te¿ super Natomiast kolczyki na -nie . Buty okropne 2 Dziwaczne ale do klubu jak moze byc 3 Przeslodzona ,przez kolczyki i torebke Do takiej sukienki przyda³yby sie jakie¶ powa¿niejsze dodatki bo inaczje wygl±da jak dla 13latki a to nie jest efekt po¿±dany na randke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.