|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
orgazm
Co was doprowadza do orgazmu? Chciałabym zmienić coś w swoim łóżku lubie w sumie może tylko dwie pozycję i w nich się czuję dobrze, mój partner nigdy nie proponował eksperymentów więc z inicjatywą muszę wyjść sama
dlatego tez moje pytanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: orgazm
każda z nas jest inna i każdą z nas co innego doprowadza do rozkoszy. Próbuj nowych pozycji, różnego nacisku itd. Najważniejsze żebys to Ty sama wiedziala co i jak lubisz, jesli nie wiesz to w tym pomoze Ci masturbacja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wielu kobietom podoba się pozycja, kiedy kobieta jest na górze. Wówczas kontrolujesz prędkość, kąt wejścia, głębokość jak również nacisk na łechtaczkę chociażby. Z takich pozycji gdzie Ty dominujesz i kierujesz całą sytuacją, mi podobał się seks kiedy partner siedział na krześle, a ja nim przodem okrakiem. Wówczas nogami zapierasz się o ziemię, rękoma łapiesz oparcie lub ptrzymasz się partnera i masz siłę robić naprawdę wiele ![]()
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() ![]() 18.05.2015 ![]() ![]() Edytowane przez cowie Czas edycji: 2012-07-13 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
partner.
Jak nie jest sprawny, to zostają ci jedynie twoje palce i wibrator.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
haha partner na szczęście jest sprawny ale dzięki za porady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie bardzo dużo daje ogólny nastrój sytuacji ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
O własnie - nastrój, zgadzam się. Zwłaszcza sprośne słówka, choć takie początkowe mizianie (niby niewinne) już mnie nakręca
![]() Nigdy nie byłam na tyle odważna (kompleksy, kompleksy) żeby byc na górze, ale... od pewnego czasu w pozycji na jeźdźca orgazm gwarantowany w 30 sekund - serio ![]() ![]() Musisz trochę pokombinować, może na pieska? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Tak nastrój i ogólne nastawienie faktycznie pomagają dużo
ja lubie jak on pieści moje piersi ale faceci raczej etap piersi szybko mijają. Przez te upalne noce kochaliśmy sie na tarasie była odmiana ,było inaczej W pewnym sensie rutyna wkradła się nasze życie i to był powód kłopotów. Teraz czas dalej poeksperymentować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.