|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() gdzie jechać na praktykę?![]() ![]() Zastanawiam się gdzie wyruszyć na roczną praktykę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na Wasze sugestie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie jechać na praktykę?
A jaka masz na mysli praktyke??
gdzies w biurze czy gdzie wogole?? pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Praktyke bede załatwiać sobie tu w Polsce, albo przez jakiegoś pośredniaka, albo przez uczelnie. Chciałabym, zeby to było związane z moją specjalizacja, czyli zarządzaniem jakością i sprawami inżynierskimi. Ale żeby się w ogóle zacząć kogokolwiek o cokoliwek pytać, musze wiedzieć gdzie chce wyjechac ![]() czekam z niecierpliwoscią na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Szczerze mowiac, to nie lepiej by bylo jechac po prostu gdzies do pracy w swoim zawodzie? Druga sprawa, to jezyk, jezeli uwazasz ze znasz angielski wystarczajaco dobrze, aby porozumiec sie w swojej branzy, to chyba tylko kraje anglojezyczne powinnas brac pod uwage
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() wypowiadajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odnawiam wątek - dziewczyny, które odbywały jakiś zagraniczny staż - proszę o odzew
![]() Jak sobie go znalazłyście i załatwiłyście, jak wrażenia? Korzystała któraś z oferty organizacji typu TEE? Mam niedosyt po licencjacie i nie wiem, co robić dalej, zastanawiam się nad stażem właśnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.