|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dwudziestolatki WLKP Poznan szukam przyjaciółki
Witam,
Mam 26 lat i szukam fajnej osóbki do pogadania o wszystkim i o niczym, ciągle praca i praca a z facetem o wszystkim niestety nie da się porozmawiać. Oczekuję rozmów - potrafię słuchać ) Co nie co o mnie dla przybliżenia osoby - w pewnym wieku człowiek patrzy... ma potrzebę rozmowy a okazuję się, że obok nikogo nie ma, dawne przyjźnie wygasły nie jest to co kiedyś - wydaje mi się, że cały czas jestem dzieckiem (nie mam jeszcze swojego) - pracuje -praca biurowa - lubię: spać a właściwie kocham, czytam książki - kiedyś słuchałam trance chodziłam na takie imprezy teraz chyba z wiekiem przchodzi - uzależniłam się chyba od zakupów na allegro - kocham serial plotkara i blair waldorf - lubię lody truskawkowe i śmietankowe ![]() - brakuję mi rozmów z psiapsiółką - lubię mieć wszystko poukładane - jeden z moich ulubionych filmów trzy metry nad niebem ... Resztę będe się starała sukcesywnie dopisywać ![]() Jeśli jesteś podobna do mnie pisz przyjazna duszyczko
Edytowane przez laguna123 Czas edycji: 2012-09-26 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwudziestolatki WLKP Poznan szukam przyjaciółki
W jakim wieku kogos poszukujesz?;> Jestem mlodsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witam
a wiesz jak wiadomo wiek nie świadczy o dojrzałości ![]() fajnie jakby w podobnym wieku plus minus, ale jeszcze lepiej jeśli byłyby wspólne/ podobne zainteresowania. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja mam 23 i też mi sie nudzi w życiu. praca, uczelnia, facet, jedna koleżanka- ale też trzeba mieć czas żeby się spotkać... lipa- ciężko się zgrać !
Jak masz na imię ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.