|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymiana u paaaulaaa95
Witam w moim wątku wymiankowym
![]() Jeśli coś znajdziesz napisz u mnie ![]() Wymiana będzie ciągle aktualizowana. Kosmetyki zarezerwowane podpisuję na czerwono, a wymienione usuwam. NA WYMIANĘ: Podkład Catrice odcień 020 Natural BeigePodkład matujący Avon odcień Natural Beige Baza pod makijaż Oriflame 24 K błyszczyk do ust Avon, odcień Ruby Lustre Szminka Colordisiac Avon, odcień Satin sheets Szminka UCR Avon, odcień Cappuccino Jedwabisty mus do ciała Prowansalska lawenda i jaśmin Żel Garnier 3 w 1 Anew Avon żel- krem Aqua Youth, NOWY Solutions Avon delikatny krem nawilżający na noc dla skóry wrażliwej, NOWY Solutions Avon nietłusta pianka myjąca do twarzy, NOWA Solutions Avon tonik rewitalizujący, NOWY Płyta Keri Hilson In a perfect world... NOWA w folii Zdjęcia wszystkich kosmetyków oraz płyty dostępne tu --> http://paaaulaaa95.blogspot.com/p/wymiana.html Możecie tam sprawdzić zużycie kosmetyków ![]() Edytowane przez paaaulaaa95 Czas edycji: 2012-09-15 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiana u paaaulaaa95
coś za:
Płyta Keri Hilson In a perfect world..
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Mgiełka do ciała Soczysty Arbuz Avon Żel Garnier 3 w 1 i jeden z zapachów Avonu?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat Woda toaletowa Scentini Citrus Chill Avon Woda toaletowa Simply Because Avon Anew Avon żel- krem Aqua Youth ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic ![]() Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-09-08 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za Simply Because i mgiełkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Woda toaletowa Simply Because Avon
coś u mnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a nie masz jeszcze jakichś rzeczy?? tak żeby nam się wymianka opłacała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki za zainteresowanie
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
chodzi Ci o wodę Tomorrow (w kwadratowej butelce)??
Mam na nią dużo ofert ale nadal się zastanawiam, oddam ją wyłącznie za kosmetyki praktycznie nowe (znaczy mogą być lekko użyte ale z długą przydatnością) najpilniej szukam odżywek, baz, top coat'ów (błyszczący i matowiący) lakiery które wpadną mi w oko (np. z efektem sreberka srebrne złote, chromy) ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ok będę czekała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Woda toaletowa Simply Because Avon
Mgiełka do ciała Soczysty Arbuz Avon Jedwabisty mus do ciała Prowansalska lawenda i jaśmin Żel Garnier 3 w 1 Odżywka do włosów Oriflame, NOWA Anew Avon żel- krem Aqua Youth, NOWY Solutions Avon delikatny krem nawilżający na noc dla skóry wrażliwej, NOWY Solutions Avon nietłusta pianka myjąca do twarzy, NOWA cos u mnie? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : Woda toaletowa Scentini Citrus Chill Avon Odżywka do włosów Oriflame, NOWA ? Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Lux Mundi
|
Niestety lakieru Wibo już nie ma [koty stłukły mi ostatni kilka rzeczy i zapomniałam usunąć je z wątku ;|].
Cień cały czas dostępny, dołożyłam innym lakier z Corala. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
a wymieniłabyś się za piankę do mycia twarzy..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś za
-Solutions Avon nietłusta pianka myjąca do twarzy, NOWA -Solutions Avon tonik rewitalizujący, NOWY ??
![]() |
#22 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lux Mundi
|
Jeśli odpowiada Ci wymiana :
Woda toaletowa Scentini Citrus Chill Avon Odżywka do włosów Oriflame, NOWA za cień YR i lakier Coral Prosilk, to zapraszam na priv. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.