|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia kosmetologia na wsiiz warszawa
Pewnie już był tutaj taki wątek, ale żaden jeszcze do końca nie odpowiedział na moje pytania.
Chciałabym wybrać się na studia: kierunek kosmetologia na Wyższej Szkole Infrastruktury i Zarządzania w Warszawie. Nie wiem jednak co jest lepsze. Czy studia zaoczne czy może jednak dzienne. Powiem szczerze, że bardziej interesują mnie studia zaoczne, gdyż chciałabym w tygodniu pracować. Nie jest to jednak konieczne, dlatego, że rodzice w razie czego wszystko opłacą. (ale wiadomo, że zawsze lepiej jest mieć pieniądze, własne pieniądze.) ![]() Dlatego proszę was o radę. Nie wiem czy naprawdę trudniej będzie znaleźć pracę po studiach zaocznych? Jak w ogóle oceniacie poziom tej uczelni i czy warto jest się tam wybrać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studia kosmetologia na wsiiz warszawa
Bez różnicy czy pójdziesz na dziennie czy zaoczne jeśli to jest ta sama uczelnia. Gdybym miała wybór poszłabym za zaoczne ale zachciało mi się studiować kosmetologię na uniwersytecie medycznym a ty są tylko dzienne (ale za to darmowe).
Zaletą zaocznych jest to, że może już w trakcie studiów uda ci się znaleźć pracę w salonie, na pewno nie na pierwszym roku, ale na drugiem lub trzecim, jak będziesz miała zrobione jakieś kursy(szczególnie paznokcie żelowe są mile widziane, a już na pewno jak masz do nich dobrą rękę) to nie powinno być problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.