|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor włosów pasuje do mnie najlepiej? | |||
| Czarny |
|
1 | 14,29% |
| Brąz |
|
4 | 57,14% |
| Rudy |
|
1 | 14,29% |
| Blond |
|
1 | 14,29% |
| Głosujący: 7. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor włosów i fryzurę wybrać? Proszę o poradę:)
Witam
![]() Zamieszczę swoje zdjęcia w różnych kolorach włosów, już sama nie wiem, w którym wyglądam najlepiej eksperymentowałam już wiele razy z kolorem. Obecnie zapuszczam włosy, nie planuję grzywki, mam nadzieję, że to najlepsze rozwiązanie. Kolor blond, ale wciąż mam wrażenie, że brakuje mi wyrazistości i nie wiem co mam z tym zrobić... Ewentualne rady dotyczące zalecanego makijażu mile widziane Proszę o poradę!http://imageshack.us/photo/my-images/221/czarneb.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/259/mahot.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/542/blondj.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/821/platyna.jpg/ Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-08-12 o 16:36 Powód: zalaczenie zdjec do zalacznika -regulamin |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki kolor włosów i fryzurę wybrać? Proszę o poradę:)
Myślę że najlepiej było Ci w tym mahoniowym kolorze. A co do makijażu to mała sugestia żebyś nie malowała dolnych rzęs, bo i tak masz długie i zdaje mi się że optycznie Ci pomniejszają oko. Maluj się jakimiś beżowymi, perłowymi cieniami, a na usta koralowa szminka
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie średnie brązy. Moim zdaniem blond do Ciebie nie pasuje.
![]() No i zapuściłabym grzywkę na Twoim miejscu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm a jednak ciemne kolory?
pewnie chodzi o brwi i oczy, blond nie współgra? blond mam obecnie bardzo jasny, odrobinę jaśniejszy niż ten ze zdjęcia. Jaką farbą uzyskałabym taki kolorek, jaki podam w załączniku? Taki mi najbardziej pasuje?![]() Nie jestem przekonana co do grzywki, ale jeżeli miałabym się zastanawiać to raczej dluższa, skośna, czyż nie? Ja mam wizję włosów długich, bez grzywki, lekko falowanych Zastanawiam się jeszcze, dlatego wolę się poradzić osób niezależnych, bo wśród znajomych jak to zwykle bywa zdania są podzielone
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdaje mi się że farbą z avonu uzyskałabyś taki kolor, odcień 4.5
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie 1. zdjęcie. lepiej ci w ciemnych kolorach. na 1. zdjęciu wyglądasz po prostu ślicznie. odpuściłabym ten blond
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Sama nie wiem co mam zrobić, boję się farbować teraz na ciemno, żeby mi nie wyszedł całkiem inny kolor,-kruczo czarny(!), który będzie się spierał
brązik owszem, ale nie mam zaufanego fryzjera, który mi na pewno nie zepsuje koloryzacji. Jestem w totalnej kropce, lubię blond, ale mi się podobają takie kolory z głębią, ciemniejsze. Ciężka decyzja...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
Aby na blondzie uzyskać ciemny kolor położ z avonu 6,7 czekoladowy braz.Farba posiada fluid przed farbowaniem ładnie kryje równo,ale się przepłukuje z drogeryjnych farb to loreal glos też czekolade bym poleciła. |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
W blondzie Ci brzydko i Cie postarza... Ciemne wlosy zdecydowanie.
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wyposrodkowala ![]() jesli nie chcesz za ciemnych wloskow ( a na jasnym blondzie wiekszosc brazow moze tak wyjsc ze wzgledu na to,ze wlosy sa przetrawione i zmeczone ) kup sobie kolor karmelowy a najlepiej karmelowy blond,wtedy bedziesz miala pewnosc ,ze nie beda ciemne ani za jasne ![]() chodzi mi o cos takiego kolor http://www.google.co.uk/imgres?imgur...QEwAg&dur=3987 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

eksperymentowałam już wiele razy z kolorem. Obecnie zapuszczam włosy, nie planuję grzywki, mam nadzieję, że to najlepsze rozwiązanie. Kolor blond, ale wciąż mam wrażenie, że brakuje mi wyrazistości i nie wiem co mam z tym zrobić... Ewentualne rady dotyczące zalecanego makijażu mile widziane
Proszę o poradę!

brązik owszem, ale nie mam zaufanego fryzjera, który mi na pewno nie zepsuje koloryzacji. Jestem w totalnej kropce, lubię blond, ale mi się podobają takie kolory z głębią, ciemniejsze. Ciężka decyzja...