|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jeśli nie L'Or Torrente, to co w zamian?
Drogie forumowe koleżanki, przejrzałam dokładnie cały watek (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1) poświecony zapachowi L'Or i miałam zamiar wypisać wszystkie nazwy perfum, ktore zostały wymienione przez piszące, jako 'podobne", "zblizone", "przypominające" itp. Wpadłam także na pomysł, że może w profilach dziewczyn zafascynowanych tym zapachem znajdę perfumy, które i mnie urzekną. Okazało się, że jest tego zbyt dużo. Nie dam rady znaleźć wsród takiej ilości nazw
![]() Proszę zatem o pomoc. L'Or de Torrente to przez wiele lat były moje perfumy. Wykorzystałam jakis miesiąc temu ostatni flakon, ponieważ zapach przestał byc produkowany, zaczełam szukac zamiennika. Niestety uzaleznienie okazało sie na tyle silne, że dosłownie nic mi nie pasuje. Proszę, abyscie w oparciu o swoją wiedzę (a jest ona wieeelkaa) podpowiedziały mi zapachy, które Waszym zdaniem są najbardziej zblizone do L'Or. Bo do końca zycia nie będę sie juz perfumować buuuu... ![]() Pzdr. taju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie L'Or Torrente, to co w zamian?
Cytat:
![]() ![]() Trzeba śledzić allegro, na ceneo znalazłam w jednej perfumerii, ale ponieważ jej nie znam to nie zachęcam do kupna tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja np tutaj znalazłem L'or z balsamem
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wiem, że to nie do końca odpowiedź na twoje pytanie ale co do niedostępności zapachu to nie poddawaj się tak szybko- tak jak napisali teza20 i asiuuuuula zapach będzie jeszcze pewnie jakiś czas dostępny na allegro i ebayu
![]() Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2011-07-10 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej ja mam L ora 30 ml używam go od czasu od czasu i niedawno przypadkiem natrafiłam na zapach moim zdaniem bardzo podobny - to Gres Cabotine Moonflower edt o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dt.html&next=1 Mam 5 ml odlewkę której praktycznie nie używałam z uwagi na to że jeśli mam ochotę na taki zapach to sięgam po Lora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A może popróbuj innych zapachów marki Torrente?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=LillyS;28062536]Oj, moim zdaniem Gres do L'Or podobny wcale nie jest... quot capita, tot sententiae
![]() otóż to, każdy moze mieć różne wrażenia co do danego zapachu - i to jest własnie, moim zdaniem, w przygodzie z perfumami fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wygrzebuje stary wątek.
L'or mnie zachwycił, ale niestety na mojej skórze jego piękno trwa niecałą godzinę. Czy znacie coś podobnego do L'ora, ale o większej trwałości? Znalazłam w internecie wzmiankę o L'or Intense ale to chyba jakiś relikt, wyraźne zdjęcie flakonu znalazłam dopiero na rosyjskiej stronie o perfumach, a ja z bukwami nie po drodze. http://www.aromat.ru/parfum/women_na...cat=3590&let=t Na basenotes znalazłam recenzję w której ktoś porównuje do L'ora ten zapach http://www.thebeautylounge.com/produ...1295&id_lang=1, podobno są niemal identyczne. Czy któraś z Was miała do czynienia z Ines? Będę bardzo wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.