|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław - poszukiwanie stancji.
Tak sobie pomyślałam : ogłaszam się praktycznie wszędzie, ogłoszę się i tutaj. Rekrutacja w akademiku okazała się dla mnie klęską, więc poszukuję mieszkania. Najlepiej oczywiście jednoosobowego w nim pokoju, ewentualnie podwójnego. Nie szuka ktoś z was współlokatorki ? Ceny tak do 500 zł z opłatami. Jestem miłą, tolerancyjną, lubiącą porządek osobą, myślę, że w miarę towarzyską, nie robiącą problemów i tym podobne ; D
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocław - poszukiwanie stancji.
Cytat:
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądałam już dużo pokoi i mieszkań i jeszcze się z taką ceną za jedynkę nie spotkałam.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja wiem, osobiście znalazłam całkiem sporo takich ofert
Fakt, jednoosobowych mało, ale za to dużo dwuosobowych z dobrymi warunkami, więc...no nic, zobaczy się xD
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak powiedziała LiquidLuck - 500 zł za jedynkę tylko jak to byłoby w piwnicy albo z właścicielami. A czasem nawet za tak niekomfortowe warunki wołają więcej... Ja znalazłam sobie jedyneczkę na biskupinie w 3 pokojowym mieszkaniu za 700zł i szczerze powiem, że za mniej niż 600zł w tych okolicach nie znajdziesz nic fajnego. Więc mierz raczej w jakąś dwójkę, jeśli chcesz zmieścić się w 500zł
|
|
|
|
|
#6 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
ale jedynki do 500 zł we Wrocławiu nie znajdziesz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Fakt, jednoosobowych mało, ale za to dużo dwuosobowych z dobrymi warunkami, więc...no nic, zobaczy się xD