|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lato tuż tuż... jak powiększyć biust kosmetykami???Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę, chociaż zaryzykuję. Mam bardzo nie codzienne pytanie, i pewnie nie tylko ja się nad tym zastanawiam.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lato tuż tuż... jak powiększyć biust kosmetykami???
Taka niestety Twoja uroda. Jeżeli masz bardzo małe piersi, to żadnymi specyfikami ich nie powiększysz, a możesz sobie tylko krzywdę zrobić, bo takie preparaty często zawierają substancje szkodliwe lub rakotwórcze. W tym wypadku możesz liczyć tylko na skalpel, jednak polecam piersi pokochać. Czy mówiłaś partnerowi, że źle się czujesz ze swoim biustem, że wolałabyś mieć większy? Jak zareagował? Bo myślę, że dobry partner powinien w takim wypadku wspomóc, pocieszyć, pokazać, że dla niego są najpiękniejsze i po prostu pomóc w ich (przynajmniej) zaakceptowaniu.
W ogóle, "świetnych" sobie musisz wybierać facetów, że Cię zostawiają tylko z powodu małych piersi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
damn good coffee
|
Ja bym się raczej zastanowiła nad przyszłością z takim facetem, a nie powiększaniem biustu
![]() Żadnym kosmetykiem nie powiększysz sobie piersi. Ciężko mi uwierzyć, że masz 23 lata, i że każdy facet rzucał cię bo masz za mały biust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi piersi urosły po tabletkach anty, z małego B do dużego C
![]() brałam 4 lata, teraz mam przerwę i jestem już 2 miesiące bez tabletek i póki co wszystko jest na miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no niestety mam tyle lat, i troche boli wysluchiwanie po czasie " och jakie ona ma duże piersi - no a ty możesz o takich zapomnieć. " na początku było ok, niestety pozniej zaczelo sie to zmieniac, czlowiek z duzym biustem niestety nie zrozumie tego cierpienia jaki my ( osoby z malym) musimy przechodzic z kazdym dniem. Ani to pokazac sie w stroju kapielowym dwu czesciowym - bo stanik zakrywa calosc - a czasem trudno sam stanik dobrac, albo w jedno czesciowym gdy wyglada sie plasko jak dziecko z podstawowki lub gimnazjum. I co robic? Jeszcze nie zauwazylam stroi kąpielowych z push up by coś wypełniły... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
damn good coffee
|
Ja mam miseczkę A i nie mam kompleksów, nigdy nie miałam :P I tak, chodzę w dwuczęściowym stroju kąpielowym, o zgrozo, bez push upa!
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Robisz z igły widły, zamiast zaakceptować swoje ciało, to się tylko pogrążasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja również mam miseczkę A, do tego jestem bardzo szczupła i nauczyłam się ignorować komentarze ludzi
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie być z kimś o takiej kulturze osobistej. a facetów, którzy lubią małe piersi jest mnóstwo, zapewniam cię. jest też mnóstwo takich dla których wielkość piersi nie odgrywa żadnej roli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
och dziękuję za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Dobrze Ci dziewczyny piszą, zostaw takiego buraka, bo nie dość, że zero kultury, to Cię jeszcze niepotrzebnie w kompleksy wpędza i tak naprawdę, poniża. A jak już to zrobisz, to zajmij się zakochiwaniem w swoim biuście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki nie pomogą, tak samo hormony wcale nie muszą pomóc.
Jesteś młoda, jeśli spotykałaś się z chłopcami w swoim wieku, to ja jestem w stanie uwierzyć, że przeszkadzał im rozmiar biustu. Albo może nawet nie im, ale chcieli się pochwalić kolegom dziewczyną z dużymi piersiami. Poszukaj sobie kogoś dojrzalszego, ewentualnie poczekaj parę lat - większość facetów dorasta i zaczyna traktować dziewczyny jak partnerki, a nie zabawki, względnie trofea. Z kompleksu małego biustu też się wyrasta. Małe piersi są dłużej ładne, bo w mniejszym stopniu wpływa na nie grawitacja i częściej mają po prostu ładny kształt. Modelki mają prawie zawsze małe piersi, a jednak to na nich najlepiej wyglądają ubrania - może to Cię zainspiruje przy wyborze strojów. Poza tym małe piersi mają zwykle szczupłe dziewczyny (sama piszesz, że również do nich należysz), a szczupłej sylwetki bez wysiłku pewnie zazdrości Ci połowa koleżanek. Pewnie masz przy tym ładne, szczupłe nogi, ręce, figurę. Podkreślaj inne atrybuty, a przestaniesz myśleć o piersiach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.