|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
chciejlista na wrzesień, wejdź, może coś masz!
Witam,
we wrześniu poszukuję kilku drobiazgów, za które jestem w stanie oddać sporo rzeczy. Zawsze możecie też w skrócie opisać, co Was interesuje. Czego szukam? Bez priorytetów:
oraz niekosmetycznie:
Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2012-09-07 o 19:35 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: chciejlista na sierpień, wejdź, może coś masz!
Witaj,
mam z Twojej listy odlewkę olejku nuxe, mogę odlać tonik clinique krok 2 poziom 2, suchy szampon frotte, mnóstwo jasnych podkładów mineralnych ![]() Szukam tego, co w wątku plus: kosmetyki Nuxe do ciała kosmetyki AA eco bingo spa lakiery essie organique seria blossom
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
z tego, co piszesz w swojej liście mam produkty tbs:
- woda ogórkowa do twarzy - mała oliwka z serii Polynesia, - szampon Johnsons baby rumiankowy oraz kilka sypanych herbat (które kupiłam, ale nie mam cierpliwości używać) - czarna z płatkami róży, - zielona uspokajająca - zielona w dużych pąkach - zielona cytrusowa Mogę też zrobić odlewkę suchej oliwki nuxe z drobinkami. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A byłabyś chętna na wszystko, co wymieniłam? W jakiej ilości?
![]() Co to za woda ogórkowa, podeślesz linka? Bo nie znam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
z tego, co wymieniłaś, chciałabym wszystko poza cliniquiem, bo on do suchej/ mieszanej a to nie mój typ.
A ile masz tego nuxe'a tak w ogóle? :P woda ogórkowa jest z tej serii: http://www.thebodyshop.co.uk/skincar...sing-milk.aspx niestety nigdzie nie znalazłam jej opisu. Ale klik: http://1.bp.blogspot.com/-mjwJbRGAzF...00/zestaw6.jpg tu jest na zdjęciu. 100% oryginalny, kupiony w czerwcu w tbs w Krakowie. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nuxe'a mam 50tkę, ale mogę odlać max 5 ml - tylko nie bardzo mam pomysł w co?
Poza tym szampon swis-o-parr frotte o którym wspomniałam wcześnije, około połowy, 3/4 może nawet (ciężko ocenić). Poza tym te podkłady - próbowałaś już jakieś, masz jakieś preferencje, czy strzelasz w ciemno? Mnie by interesowały ta woda ogórkowa, mini olejek tbs i herbaty - zielona uspokajająca, ewe. zielona cytrusowa
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
nie masz jakiejś małej buteleczki po czymś? TBS ma chyba 60ml, YR ma mniejsze, żel do twarzy z glossyboxa był w małej butelce :P
Nie próbowałam żadnego mineralnego podkładu, dlatego chcę próbki, odsypki, bo nawet nie wiem, w którą stronę się kierować. Wiem tylko, że mam bardzo jasną karnację (w zimie znaleźć podkład, olaboga, w lecie najjaśniejsze odcienie w paletach czasem są ok). Nie mam żadnych innych preferencji, bo nie wiem jakie mogę mieć :P |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Czy masz cerę suchą, czy raczej tłustą? Aha, czyli w zimie raczej nie znajdujesz dla siebie podkładu wśród tych drogeryjnych? To mniej więcej wiem w jaki odcień kierować, bo mam podobnie
powiedz mi jeszcze tylko, czy jesteś bardziej żółta, różowa, czy beżowa i na pewno coś znajdę ![]() Co do pojemniczka - poszukam, może być taki plastikowy samplowy taki jak np. w sephorze? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
ja mam skórę mieszaną w stronę tłustej.
A odcień: latem żółtaczka, zimą świnka piggy. :P najdłużej używam podkładu lancome 010 może być sampel seforowy, byle był dobrze zaklejony, żeby nie wyciekło
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam
miniaturke 10ml suchego olejku nuxe z toników mam ziaja pro w watku otwarty całkiem niedawno mysle ze max 2 mies temu
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Ok, rozumiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Perfume Lover
|
A nie chcesz całości? Bo mogę oddać całą odlewkę
|
|
#14 |
|
Perfume Lover
|
Toć Molvizar strasznie drogi jest, nie nie nie, nie będę na Tobie pasożytować, dorzuć proszę zamiast Diptyque- Dzing! i poproszę o adres na PW.
Pozdrawiam
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
tego benefita dostałam i nic na nim nie jest takiego napisane ;/
kumpela mi w wakacje dała jak odwiedzała polske z paroma innymi rzeczami- stestowałam na ręce i rzuciłam na wizaż to co za co |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

powiedz mi jeszcze tylko, czy jesteś bardziej żółta, różowa, czy beżowa i na pewno coś znajdę