|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja twarz
dziendobry, jestem tu pierwszy raz...i chce troche sie zadomowic
![]() 1.chodzi mi o moje brwi, czy wszystkie brwi da rade podniesc do gory???bylam glupia i sama zczelam pozbywac sie niektorych wloskow, teraz wygladaja strasznie, nigdy nie bylam u kosmetyczki, drogo kosztuje to??czy pani pokaze mi jakies ksztalty ktore moge miec czy sama cos wymysli??? 2.jestem 19 latka, prawie kazda ma problemy z krostami na twarzy, ja tez mam ![]() 3.czy moge cos zrobic zeby miec nawilzona twarz??nie chce codziennie rano smarowac sie kremami!!!czy jest ktos kto mi pomoze??szkoda ze nie ma miejsca w ktorym jest taka mila pani i zbada twoja skre, cialo a potem rozwiaze wszystkie problemy..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja twarz
Do kosmetyczki powinno się chodzic co 3-4 miesiące (przynajmniej moja mi tak powtarza
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mnie sama regulacja brwi kosztuje 10 zł. Sama nigdy nie korzystałam, zaprowadziłam koleżankę i wiem
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Co do brwi to bylo troszke o tym, bawiac sie wyszukiwarka znajdziesz duzo ciekawych informacji.
Plyn, ktory wypelnia Twoje krostki to pewnie ropa.Radzilabym Ci isc do dermatologa.Dopiero gdy na buzi nie ma zmian ropnych mozna isc na oczyszczanie buzi do kosmetyczki.Jezeli juz sie bedziesz mogla do niej wybrac to najlepiej zeby byla sprawdzona przez jakies kolezanki. Lincey - w jakim miescie mieszkasz?Ja kiedys chodzilam po okolicy pytajac sie o ceny oczyszczania i wahaja sie od 60ciu do nawet 150 bez zadnych dodatkowych masek.Ja osobiscie place 100 ( oczyszczanie + maseczka z alg ) Jezeli chcesz nawilzyc skore to mozesz tez to zrobic "od srodka" pijac codziennnie 1.5-2 litry niegazowanej wody mineralnej.Kremu mozesz uzywac co 2 dni, ale to wszystko zalezy od cery. Co do tej milej pani od rozwiazywania problemow ![]() ![]() Zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Możesz przejrzeć forum - było mnóstwo wątków na temat właściwej pielęgnacji cery skłonnej do trądziku, wyprysków. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.